reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie kochane:-)

Julia przytulam kochana mocno, tak dzien pogrzebu będzie najgorszy, dla mnie tez był najgorszy… dlatego weź kochana cos na uspokojenie wtedy :*

A ja zaraz za obiad się biore, kurczak w sosie mleczkiem kokosowym, pesto z bazylia, czosnkiem i suszonymi pomidorami i brokuly i surowka:-)
U nas zimno, wietrznie, dzis z domu sie nie ruszam brrr

A juz myslalam ze wiosna idzie tak ładnie słonko dawało a tu wieje i pruszy badziewie .... karpatke ide robić i na kawę zapraszam ;-)

Witajcie dziewczyny,

julia: przykro mi :(
[*] Tulam mocno. Leki uspokajające pomagają łagodniej przejść ten czas, więc to jak najbardziej dobre wyjście. Siły życzę kochana.

missiiss: kochana poszalejesz jak urodzisz :p Wtedy sprawi ci to jeszcze większą przyjemność :D Mam nadzieję, że twój chłop weźmie sobie do serca to co ustaliliście i nie będzie już takich sytuacji. A co do krostek to może to zwykłe potówki? Dobrze, że masz fotki ze szpitala, bo w razie czego można się jakoś starać o zadośćuczynienie.

anula: głód to dobry objaw :D Aaaaaa karpatka!!! :D:D:D Mniaaaaaaaaaaaam!

jazza: chyba większość panów ma dar jesli chodzi o bałagan :D U nas też pogoda okropna :/ U ciebie też smakowite jedzonko :) Uwielbiam suszone pomidory :)

smerfik: no i dobrze, że @ nie przyszła :D Szkoda, że samopoczucie było kiepskie, ale jak się organizm przyzwyczai to wszystko przejdzie :) Burza hormonów musi zrobić swoje :)

lux: bardzo smakowity obiadek u ciebie :) Udanej wizyty :)

U mnie od rana wiatr silny wieje i co jakieś pół godziny sypie grad :/
Szkoda, że taka kiepska ta pogoda, bo mieliśmy w planach spędzanie czasu na świeżym powietrzu. Trzeba będzie zmienić plany. Znajomi jutro rano wyjeżdżają, więc mam nadzieję, że chociaż jutro pogoda będzie znośna.

W kwestii @ nic nowego się nie dzieje, bo dopiero 21 dzień. Nie mogę się doczekać nowego cyklu, w końcu z CLO i czymś na pęknięcie. Jestem optymistką w tej kwestii...przynajmniej na razie :)

Udanego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Jugoslawa kciuki
...

Lux milego dzionka ....

My do tesciow jedziemy .... do potem :-D

Brzuch mi wywalilo jak co najmniej w 5 mc ciąży ;-)

Anula wiesz ty co?! Smaka mi zrobilas na ciasto niu niu!;-)

Lux a wlasnie o co poszlo? Bo niedoczytalam:/

Ja dzis na robienie obiadu niemam natchnienia, oczy bola i jak wampir zle reaguje na slonce...

Jugosława, jazza - noo leci, leci, już 5ty miesiąc, sama nie wiem kiedy :) złe samopoczucie minęło, ale teraz zaczęły się bóle pleców i inne cuda :p u Was wszystkich niedługo będzie to samo, obiecuję! :))

Julia - współczuję, tulę, ja to w tamtym roku przechodziłam z moim dziadkiem, wiem jak to boli.... :*

reklama
Julia, jeszcze nie wiemy, chociaż gin mówił miesiąc temu, że narazie wyglądało bardziej na dziewczynkę, ale to jeszcze wcześnie i nie kazał brać sobie do serca :) w tym tygodniu mam wizytę, a za 2,5 tygodnia połówkowe więc może się dowiem więcej :)

Do góry