reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa dziękuje ....
Pizza wydzla super .... najadlam się na maxa a juz czuje ze mnie zaczyna ssac jakbym przez tydzień nie jadla ....

reklama
Anula mniammm tez bym zjadla pizze chodzi za mna z krewetkami :tak:

Ostatnia edycja:
Hej hej:-)

Anula a ja mam nadzieje kochana, ze będą u Ciebie piekne wiesci i za to trzymam kciuki i nie puszczam;-)

Julia kochana bo ja cyborg jestem hehe, a tak na serio to musze zaczac chodzic wczesniej spac, ale jak wracam do domu to tyle rzeczy jest do zrobienia, ze ten czas leci jak głupi, a wczoraj jeszcze serial mój ulubiony „przyjaciele” zapodaliśmy (to jedyny serial jaki oglądam) i usypiałam of course. W weekendy to pol biedy, gorzej w tygodniu tak pozno chodzic spac, ale ja jestem postrzelona i musze przed snem wszystko mieć zrobione, no i jak się da mężczyznę wymeczonego hehe:-D

Anula no kochana trzymam mocno, aby ten bladzioszek ciemnial, ale fajnie;-)

Missiiss kochana mam nadzieje, ze Twój M się opamięta, bo ojcem będzie znowu, wiec przykład dzieciom musi dawac i Tobie wsparcie… ja jestem wrogiem alkoholu, tzn pije tlyko okazjonalnie i tylko wino, szampan i martini. Mój M tak samo jak ja. Mam zle wspomnienia z alkoholem, bo moja matka pila, zaczela jak bylam malutka, pamiętam awantury, bila mnie itd., widziałam co alkohol potrafi zrobic z człowieka. Zostawila mnie i ojca jak bylam mala, ale powiem, ze ciesze się, ze tak się stalo, bo awantury się skończyły, a ona i ja to dwie obce osoby, popija podobno dalej, ale nie mój interes. Ojciec mojego M tez popijal i to bardzo, ale tesciowa postawila mu ultimatum i wziął się za siebie i już od pary ladnych lat nie pije.

Melka zaciskam kciuki, aby szybko się udalo;-)

Kornelia kochana ale u Ciebie zlecialo, jeszcze troche i bedziesz miala malenstwo po tej stronie brzuszka;-)

Anula bardzo Ci wspolczuje tego co przeszłaś kochana…. Straszne to…. Az starch pomyśleć w jakim swiecie zyjemy…. A nasz wymiar sprawiedliwości to o prostu masakra jakas… brak slow…

Missiiss kochana nie uciekaj od nas i smec ile chcesz, po tu jesteśmy, aby dzielic i te wesole chwile i smutne tez, wygaduj się nam tutaj, a my doradzimy, wesprzemy:tak:

Julia kochana wspolczuje i przytulam:-(

A ja dzis dom wysprzatalam, nie wiem jak moi panowie to robia, ze po tygodniu mam dom prawie ze w ruinie hehe.

Uciekam do M.

Dobranoc :-)

Aschlee tez bym sobie pizze zjadla! Ale taka porzadna jak w Grecji serwowali...
A krewetki fuj;-)

Niemam juz sil plakac...niestety wiesci dostalam w pracy to wyobrazacie sobie....placz...:-(
Glowa mi juz peka:-(

Anula nawet niemoge sobie wyobrazic jakie to dla Was straszne wydarzenie bylo:-( swiatelko dla brata [*]

Dzień dobry ....

Kawka ?

Jazza ja tam lubię się wyspac ;-) noo ale jak trzeba zrobić co trzeba to nie ma zartow ;-)

reklama
Anula88 ja wypije herbate kawy niepije...

Mialam troche ciezka noc...snila mi sie babcia ze sie tulilam do niej, dlaczego tak boli?

Do góry