reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula.... wlasnie u mnie nigdy nie bylo blizniakow u Meza rowniez nie.Nie wiem dlaczego ale juz raz bylam w ciazy trojaczej ale zaczelam krwawic w szpitalu ostatni raz widzialam moje Malenstwa na USG potem juz bylo poronienie.Boje sie strasznie bo drugi raz tego bym nie przetrzymala.
Wtedy tez jak Maz sie dowiedzial plakal ze szczescia jak czekalismy u lekarza to mowil ze musimy poszukac wiekszego mieszkania, ze juz nie moze sie doczekac az urzadzi im pokoik ale niestety nie mial takiej mozliwosci:wściekła/y::-(

Ostatnia edycja:
Aschlee- tym razem na pewno się uda i wszystko będzie dobrze! Bądźmy dobrej myśli.
A Ty brałaś coś na stymulacje owulacji w tym cyklu? Bo to aż nieprawdopodobne, żeby dwa razy pod rząd zajść w trojaczą ciążę naturalnie. A jakieś monitoringu cyklu wcześniej mialas i było tam po kilka pecherzykow?

Anulka nie prowadze rzadnych pomiarow, nigdy nic nie bralam ani tabletek anty ani wspomagaczy.Za pierwszym razem jak uslyszalam ciaza razy 3 to prawie zemdlalam bo dla mnie to bylo nie realne...
Ale znajoma mam taka tez ze zaszla raz w blizniacza potem chcieli jeszcze trzecie i kolejny raz trafily sie blizniaki ale tam to bylo chyba genetycznie przekazane

Aschlee- to tym bardziej mooocno Ci kibicuje! Musi się udac! Oby całej trójeczce udało się przetrwać dzielnie!
Aż mi łezka z oka spadła jak czytałam co Ci Mąż powiedział przy poprzedniej ciąży. Mogę Cie zapytać jak dawno to było?

Anula1988 to bylo 21.07.2013 aniolek2.gif
ja za kazdym razem jak sobie przypomne jego radosc ma lzy w oczach ja bylam przerazona jak to bedzie dalej a on juz w myslach urzadzal pokoik i kupowal wszystko

Załączniki

• aniolek2.gif
    aniolek2.gif
    68,2 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Aschlee- Twoje trzy aniołki będą czuwać nad tymi trzema kropeczkami, które są u Ciebie w brzuszku i nie pozwolą na to, aby stało się im coś złego!

reklama
Ashlee musi być dobrze.Anula ma rację :-D

wiem, że już padło to pytanie ale kiedy najlepiej zbadać tarczycę? czy badanie trzeba zrobić na czczo? czy potrzebuję skierowania?

Ostatnia edycja:
Do góry