reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula nie...poczekam sobie do Walentynek :tak:
Cyntia hmmm taka opcja jest bo staramy sie juz 4 miesiace...W zeszlym jeden test pokazal dwie kreski a kolejne byly negatywne

reklama
Maluś kochana my tu trzy jesteśmy do obdarowania, :) pomorskie czeka, ale oczywiście że się podzielimy z naszymi kumpelkami staraczkami noooo baaaa

Anulka rób ten test!

Anula dzieki ze pytasz:-) Ja dopiero 7dc, więc na "narodowy dzień testowania się nie załapałam" :-D jak we wrześniu byłam na monitoringu to pęcherzy pękł między 9 a 13 dc. A że mam regularne cykle to wnioskuje że jak pęcherzyk jest to w tych okolicach pęknie. Ale na ten cykl już się nie nastawiam. W marcu po wynikach nasienia męża idziemy do kliniki niepłodności-to już pewne. Więc na razie czekam do marca.

Brrr- proszę mi tu się nie nastawiać na marzec, tylko teraz mamy luty a Ty za kilka dni masz owu, a teraz płodniaki, więc proszę się skupić na przytulaniu z Mężusiem! :tak: A dlaczego nie prowadzisz wykresu temperatury? Bardziej poznasz swój organizm, tak przynajmniej jest w moim przypadku, tym bardziej, ze ten wykres pod moim wpisem jest pierwszy w moim życiu dotyczący obserwacji cyklu :-D Zachęcam szczerze :-)

Asiu- ja jeszcze poczekam kilka dni, teraz test i tak by nic nie wykazał, choćby było, a pewnie nie jest, hihi :-) Na którą monitoring? Dał od razu znać jak tam pęcherzyk cwaniaczek rośnie :-) Asiu ja kiedyś kupiłam pakiet tesow owu z allegro i dobre były :tak:

Aschlee- o kurde, to coś ominęłam, że w zeszłym cyklu mialas test pozytywny? Hmmm... to faktycznie może być ciaza z zeszłego cyklu. A mocne mialas to krwawienie?

Nikt mi nie pomoze z tym lustrem :-(

witam

Gratuluje pozytywnych testów:tak:

Ja mam jutro termin @ ale nadzieii sobie dużych nie robię,dziś tempka nieco spadła z 36,9-37 na 36,8 i niewiem czy traktować to jako spadek przed @:no:? narazie @ brak

reklama
Anulka no właśnie ja kupiłam na allegro , ale jakoś nie jestem do nich przekonana, wczoraj miałam bladziocha dziś nic grrr.
Monitoring po 15 :) jestem podekscytowana a zarazem boje się masakrycznie!
No z lustrem bedzię problem. A nie lepiej zamówić lustro u szklarza na wymiar , a potem zanieść do oprawienia??

Dziuneczka, a udostępnij nam swój wykresik to sprawdzimy co tam u ciebie słychać :)

Do góry