reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula1988 nooooo cieszylabym sie ale i obawiala bo juz raz niestety ciazy nie utrzymalam a uslyszalam od lekarza ze ciaze wieloracze ciezko jest utrzymac wiec bylby to dla mnie nie maly stres
Malus kochana dziekuje za wsparcie mam nadzieje ze sie nie mylicie i ze wszystko bedzie dobrze:tak:No wlasnie tez na to zwrocilam uwage dzisiaj ;-) szkoda ze nie mieszkasz tu blisko czesto bysmy sie spotykaly na ploteczki.

Maluś pewnie że tak przywal mu w końcu bo nie będzie Cię drań obrażał .. Ja to jestem uczulona na to jak facet gnoi kobietę zaraz bym takiemu walizki spakowała bo wszystko wszystkim !! Ale całe szczęście już niebawem nie będziesz musiała ich oglądać niech się gonią :p
Ja swoje dzieciaczki też odseparowałam od takich teściów i mam święty spokój , za to teraz mam super i traktują moje dzieci jak własne wnuki .

Aschlee, może kiedyś uda nam się spotkać Kto wie? :):* Musisz być dobrej myśli, a będzie dobrze.

Domka, ok. Dlatego też nie wpisywałam Was na dany miesiąc :)

Dziewczynki, a Wy się nie martwcie, bo niedługo każda z Was zobaczy swoje upragnione II kreseczki :)

Malus fajnie by bylo. Staram sie myslec pozytywnie.
Malusiolka ma racje Dziewczynki glowy do gory kazdej sie musi udac :tak: trzymam za to mocno kciuki &&&&&

Dawajcie te fluidki tu do pomorskiego bez gadania ale już !!

Ja mam dziś usg :) ciekawe jak duży jest mój pęcherzyk :tak:

Ashlee - mogłaś mieć wcześniej owulację. Poza tym stężenie HCG w moczu też bardzo zależy od rozcieńczenia siuskow. Mnie wyszedł test bardzo wcześnie, bo tydzień po owulacji. Ale to było w dniu, gdy powtarzałam badania z krwi i od wieczora wcześniej prawie nic nie piłam. 2 kolejne dni była 1 kreska.

A myślisz, ze jest opcja, aby to była ciąża z poprzedniego cyklu?

Myślę, ze nie masz się czym martwić :-)

GRATULUJE ZAFASOLKOWANYM!

Asiu, Karolnika- jesteście Kochane :-D

Malus- nawet na sam koniec Waszego żywota z Teściami oni muszą Wam ciągle docinać... Ech, jeszcze kilka dni i raaaaaj :-D Musisz myśleć pozytywnie :-)

Aschlee- nie myśl już tyle! :tak: Wszystko będzie dobrze. Dobrze, że wizyta dzisiaj to się uspokoisz ;-) Mówiłaś już Mężusiowi? :-D

reklama
Grunt że są upragnione dwie kreseczki na które tak bardzo czekałyście także głowy do góry i mi się nie zamartwiać tylko wysyłać pozostałym dziewczynom fluidki :D :D Ja też skorzystam z waszej energii he he :D Ale super że ten miesiąc tak się zaczyna ;) ;)
Asieńko trzymam &&&& ;*

Do góry