reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku pewnie że tak ;) widać to jeszcze nie nasza pora ;) Nie ma co się zamartwiać na zapas bo to niczego dobrego nie wróży .
Aschlee będzie dobrze mówię Ci to nie jest powód do zmartwień najważniejsze że nosisz fasolka pod serduchem :D

reklama
Aschlee- Kochana, spokojnie, uwierz, im ciemniejsza druga kreska tym lepiej! Nawet Dziewczyny na początku ciąży pisza,ze jak z dnia na dzień robia kolejne testy i kreska jest ciemniejsza, to tym lepiej, bo znaczy,ze beta dobrze przyrasta. Pokaż nam zdjęcie tego testu :-D

MotylkowaOna, Karolinka- Kochane prędzej niż myślicie i WAM SIĘ UDA :-)

Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was kupowała lutro z internetu i może polecić mi jakąs sprawdzona firme? Chodzi mi o takie lustro do korytarza w ramie.

Ostatnia edycja:
Aschlee gratulacje:tak: im ciemniejsza druga kreska tym lepiej więc się nie martw na zapas. Fajnie, że wizytę masz już dziś to przynajmniej będziesz spokojniejsza:-)

Domka ja łapie pod Cieszynem :-D

Aschlee hura, po cichutku gratuluję... takie dwie piękne, grube krechy marzenie :-) trzymam kciuki za wizytę ;* w ciąże możesz zajść już nawet dzień po miesiaczcę, a nawet w trakcie, więc się nie stresuj

ewelinka mi zapał do pracy tez minął odkąd wiem, że robię tylko do końca lutego....

Anula póki co jeszcze jedne cykl na pewno zostaniemy razem :-D bo ja na razie nie mogę się jeszcze starać....

MotylkowaOna kolejny cykl będzie Twój ;*

ewelinka a może to znak, że w ciąży jesteś?

a mnie dziś zaś boli jajnik lewy... :-(

Anula1988 kochana foteczka jest na 206 stronie na samym dole :tak:;-)

Aaa... bo widzę, że edytowałaś posta, bo jak pierwszy raz patrzałam, to nie było załącznika. I strona 306 a nie 206 :-D
Aschlee no piękne te Twoje kreseczki. Myśle, że beta już naprawdę musi być wysoka! I wiesz co, to mogą być nawet bliźniaki :-D Już się nie mogę doczekać co zobaczysz dzisiaj na USG :-)

Anulka bo to bylo wyznanie ;-)
I glupot nie gadaj nie zostaniesz tu sama!!! Kolejne II kreski beda u ciebie na tescie ;-)

Aschleeeeee zajebioza ;-) super super

Domka nie kazdego musza piersi bolec spoko

Motylku kochany nastepny tescik z II kreseczkami bedzie.calusek

Anulka z lustrem nie mam doswiadczenia nie pomoge.

Tera ja z innej beczki, jakie macie testy owu? Bo ja chyba jakies gowno bo takie blade te kreski oby dwie wychodza ze musze sie wpatrywac jak glupek

Starające się: 22+4 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Monarti - test i beta wyszła, ale czekamy jeszcze na jedno potwierdzenie :)
Aschlee25 - test wyszedł, a teraz czekamy na opinie lekarza :)
agniecha83 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)
Domka - test wyszedł i teraz czekamy na potwierdzenie :)

Dziewczyneczki dajcie znać jak mam Was przenieść i na który miesiąc :) Ogromne gratulację :*

asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02

A u Was jak dziewczynki?

Luty
dziuneczka - @4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia,Gochson,

reklama
Agniecha, cichutkie gratulację :* W głębi duszy wiedziałam, że się Wam uda :* Kochana, u mnie w miarę cały czas pakuje się. M dzisiaj wysprząta w mieszkaniu i będziemy przewozić rzeczy. Teście domyślili się, że się wyprowadzamy. Rano z tekstem do M "Kiedy się wyprowadzamy". Mają pretensję, ale traktują nas i tak źle. Wczoraj urodziny ojca, to tylko do M powiedziała aby przyszedł, bo świeczki ojciec będzie dmuchać. O mnie i o dzieciach nic nie wspomniała, ale poszłam bo M mnie prosił. Ale zaraz wróciliśmy na górę. Nawet kawałka tortu nie zjadłam, bo nie miałam ochoty. Szwagierka wkurza mnie, bo puszcza dzieci na schody, a wie, że moja starsza córka umie barierki otwierać i przez to wszystko Roksanka może spać. Jak jej dzisiaj powiedziałam, to ta do mnie "Co ja na to poradzę? Sam wchodzi". I to jest matka? Czyli wychodzi, że ich dzieci mogę robić co chcą. Dobrze, że byłaś w poczekalni :D

Domka Kochana, ogromne gratulację :* Przenoszę Ciebie na październik. Nudnych 8 miesięcy :*

Karolcia, dziękuję że pytasz :* żołądek mnie od wczoraj boli. Wydaje mi się, że to z nerwów ;/ Muszę z M pogadać, aby jutro się stąd wynieść, bo jak zeszłam na dół to mąż mojej szwagierki głupie teksty puszcza do mnie. Głupek, nie rób z niego, a on mi będzie gadać. Odpowiedziałam mu chamsko, ale czuje się on tu jak Pan. Z chęcią przywaliłabym mu w tą pustą głowę.

Aschlee, po cichu gratuluję:* Kochana, ale Ty masz dwie pięknie widoczne kreseczki ;D :*:* Dobrze, że nie odeszłaś od nas. Kochana, możliwe, że zaszłaś wcześniej w ciąże i niby @ to były tylko krwawienie i możesz być w 5/6 tygodniu (czyli jeszcze wrzesień). Ja tak miałam przy obu ciążach :D Ale się ciesze :D

Aschlee Kochana, tak patrzę na Twój suwaczek i widzę, że nasze córeczki są w podobnym wieku. Różnica około 2 tygodni :)

Ostatnia edycja:
Do góry