reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Lux dziekuje :*:-)

Anula jeszcze nie powiem co to za praca, aby nie zapeszyc, znam już polski rynek pracy i tutaj poki nie masz potwierdzenia i najlepiej umowy w reku to lepiej się nie cieszyc, dlatego na razie staram się nie nakręcać hehe powiem wiecej po rozmowie. Ja tez jak się nie mogę zdecydowac czy kawa czy herbata to zapodaje sobie i jedno i drugie:-D

Joasia ja tez uwielbiam gotowac, a te paluszki faworkowe smacznie brzmia:-)

Aschlee to będziemy kciuki zaciskac za Twoja rozmowe z szefem, te rozmowy zawsze sa stresujace:tak:

Spiaca jestem jakas, mojego M rozlozylo totalnie, w sylwka bylo ok, wczoraj tez, a od wczorajszego wieczora juz chory:baffled: ehhh a chory facet to jak dziecko;-)

reklama
Miss, - to prawda, ze po laparo mozna paskudnie sie czuć. Wszystkiemu winien jest gaz wpuszczany do srodka. Jak troszke cos nie tak w krwi, nie neutralizuje sie tego wszystkiego jak nalezy, paskudztwo siedzi w srodku i uciska na co sie da. U mnie to dslo popalic po calej lini. Zaraz po przewiezieniu na pokuj spowrotem zasnelam. Jak sie obudzilam, pomiedzy mna a palakiem do wieszania kroplowki lerzala nerka i wtedy zaczelo sie oddawanie narkozy. Pozniej jak sie podnioslam gazol poszedl do gory i jazdaaa. Bolalo wszystko. Prawa strona ciala nie moglam ruszyc. Tak gdzies to uciskalo na nerwy. W rece nic nie utrzymalam, palcow nie zaciskalam. Dopiero po dwuch dniach z pomoca lewej reki trzymalam bolke w rekach. Z kubkiem bylo gorzej tak dopiero po pieciu dniach trzymalam go samodzielnie w prawej dloni. Przez kilka dni siadalam na luzku wciagajac nogi rekoma takie troszke niedowladne byly. W wstawalam normalnie z lezaka bez przekrecania sie na bok i podpierania rekoma tak po ok dwóch tygodniach.
U mnie lewno durzo dala astma bo biore sterydy co wplynelo na krew i metabolizm gazu i podanych lekow oraz zwyrodnieniowa choroba kregoslupa, jak ten gaz gdzies tam uciskal na kesnie, to docinelo z pewnoscia slabsze nerwy i z tad ten niedowlad prawej czesci ciala.
Wiedzialam ze u mnie inderencja w cialo moze miec durze skotki ale jezeli bym miala to zrobic drugi raz by poprawic sobie zycie to pisze sie bez zastanowienia.
po operacji zycie moje sie zmienilo. Przeszlam na inny sposob zywienia. Co innego teraz mi smakuje niz kiedys. Jem calkiem innym rytmem. Polubilam picie wody. Niegdys ma kanapka do pracy byla czyms tam przelozona a teraz wedlina wazywa, jajko buraczki. Wkladam w nie co sie tylko da. Caly czas jadam pieczywo razowe z lnem. Nie pochlaniam juz czekolady gorzkiej tak jak kiedys. Ostatnio otwarlam jedna w pracy i zjadlam tylko kostke. No i owoce, owoce, owoce.
duzo mi zmienila ta op. I ciesze sie bardzo z tego. Lepiej funkcjonuje.
ostatnio robilam tsh, i okazalo sie ze pierwszy raz jest ponizej jeden. Bylo w koncu idealne.
a dzis kolejny dien z bolami brzu ha jak na okres. Za kazdym razem jak ide do toalety to boje sie by na papierze nie zobaczyc sladow @.

Hej laski, ja cierpię :( kilka dni temu wyszło mi coś pod biustem i na szyi. Obserowawalam to i chyba to lupiez skorny. Miałam to ostatni raz z 14 lat temu. Pamiętam, że masc na to miałam robiona na zamówienie. Pół roku temu mój Tomek to też miał i poszukal mi swoją masc i zaczelam się tym smarowac. Jeśli to nie pomoże to jadę po niedzieli do dermatologa.

Lux - masakra. Pewno niezle swedzi i piecze.

U mnie temperatura dalej powyzej 37 ale zaczela spadać. Jedyne pocieszenie to takie ze do tej pory taka temp byla tylko odrobine przed @. Teraz zaś to jest od 10dni. Czyli pecherzyk po zastrzyku pekl i prawidlowo wydziela sie estradiol z progesteronem. Tak przypuszczam bo na ul duph jest napisane ze nie wplywa na PTC.

Maz jeszcze spi. Takiemu to dobrze. Ma caly czas wolne. Tak sie rozleniwi ze ciezko bedzie mu wstac do pracy.
Troszke sobie dzisij pospalam. Cale 7 godz. A dzis do pracy. Blee!

Milego dnia

Jolasia, kiedy testujesz? No ta przypadłość bardzo daje mi w kość. Boli i piecze podczas aplikacji maści. To jest zarazliwe i mam to od kogoś. Od kogo? Pojęcia nie mam.

Hej
Boze o 9 sniadanie a juz obiad daja... 11:30 masakra.

Lux
Smaruj smaruj i oby szybko przeszlo.

Jolasia
No dokladnie ten gaz po laparo slyszalam ze tragiczny jest. Testujesz dzis cxy jutto?:-) milej pracy :-)

Miss - jutro albo poniedzialek. Poniedzialek pew iejszy. 10 dzien duphastonu i doktorek niby juz wraca do pracy to jakby co to tel odrazu.

Milego dnia

Hey kobietki .... my do 10:30 pospalismy ....
Mezu do pracy pojechal cos tam zrobic ....
Dzis nic specjalnego nie robimy ....

Lux o cholerka współczuję; oby pomoglo .... a jak nie to do dermo zapylaj bo nie ma co się meczyc
...

Miss to co dzisiaj dobrego na obiadek?
A jak się czujesz ? Juz spokojniejsza jestes?kiedy do domu?

Jolasia czekam na twego testa .... ktory dc ?

Julia hop hop ....

Jazza jak samopoczucie ?

Aschle dzis w pracy ? Czy relax ?

Najbardziej to cholerstwo boli pod biustem. Nie mogę biustonosza ubrać. No nic, wieczorem kolejna aplikacja. Będę cierpieć :-/ boli podczas nakładania jak nie wiem co. Oby przeszło, a jak nie to lekarz.

reklama
Anula dzisiaj relax wlasnie bylam na zakupach na poprawe humoru a wieczor posranawiam spedzic najpierw z mezem a potem z ksiazka w rece :)

Lux oby szybko przeszlo

Do góry