reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

julia: o kurcze z tą miednicą :/ Ale to i tak "łagodnie" bo upadek ze schodów może być tragiczny w skutkach. Wiadomo, że im człowiek starszy tym gorzej znosi takie rzeczy, ale powinno być dobrze. Zdrowia życzę dla teściowej. No i na ciebie spadło dużo obowiązków...no nic musisz sobie poradzić kochana :) A masz w razie czego kogoś do pomocy?

missiiss:
w sumie jest dobrze :) Jestem dobrej myśli co do waszych kontaktów. Za jakiś czas wszystko zupełnie wróci do normy i nie będziesz się czuła nieswojo :) Łazienki w szpitalach potrafią straszyć niestety :/

aschlee: może melisy się napij albo mięty? One trochę rozluźniają :)

anula: ale ci się chłop na dziecko nakręcił :D

jołasia: powodzenia życzę :)

lux: jak tam w pracy? Dzieciaczki grzeczne?

Ten tydzień mija bardzo szybko, tak jak przewidziałam. Już prawie środa :|
Nie wiem jak u was, ale u mnie było dzisiaj bardzo ciepło...+7 stopni. Musiałam kurtkę zimową zastąpić jesienną, bo nie szło wytrzymać.

Spokojnej nocy dziewczyny :)

reklama
Jugoslawa no chyba masz racje od jutra zaczne sobie cos w termosie robic ;) ciezki ten dzien.

U mnie bylo tylko 2 stopnie i deszcz

Jolasia kochana trzymam kciuki za to zeby nastepna wizyta tak jak mowisz byla juz najlepiej na porodowce :tak:

Aschlee ciesze się, ze dzis humorek lepszy i tak trzymaj kochana:-)

Lux no szwagierka to normalnie Ci się udala, nie chciałabym mieć kogos takiego w rodzinie, z reszta ja mam i podobne przypadki w rodzinie, ale zawsze bylam typem kogos kyto chodzi wlasnymi sciezkami i jak nie przejmowalam się matka tak i reszta rodziny, żyłam wlasnym zyciem i taka droge polecam, bo oszczedza wielu stresow kochana. Oby twoja szwagierka kiedys zmądrzała

Jugoslawa oj tak kochana oby 2015 był lepszym rokiem pelnym niespodzianek, ale tylko tych pieknych wywołujących uśmiech i szczescie. Ten rok miał w sobie cos, ze był ciezki i to bardzo, dla mnie w szczególności, duzo się wydarzylo i to niekoniecznie dobrego, zaluje, ze jedna sprawa nie zamknęła się szczesliwie, a raczej scislej mówiąc zaluje, ze pozytywnie się nie rozwinęła, ale coz nie na wszystko mam wpływ. @ niestety troche mi daje do wiwatu, wiec na przeciwbolowych lece. W sumie to przyznam się szczerze, ze odczulam przyjscie @ w tym sensie, ze mnie zdołowała troche i ze kolejna porazka i ze rok nie zamknie się jak chciałam, ale jestem z tych ludzi, które nie dadza po sobie poznac bolu i smutku, wiec po mnie tego nie widac, ale wiem co czuje wewnątrz.. serce krwawi, ze się nie udalo, ale jest wiara i będę walczyc poki mi starczy sil;-)

Julia wspolczuje stanu teściowej, ale najważniejsze, ze to się tak skończyło, bo upadki ze schodow bywaja rozne w skutkach. Przytulam kochana i ogrom zdrowia dla teściowej:tak:

Missiiss ciesze się kochana, z mimo wszystko doktorek probuje naprawic blad, trzymaj się tam kochana i czekamy na wyniki i zaciskamy za Ciebie mega ogromne kciuki, a doktorek coz on wie, ze trafil na bardzo inteligentna pacjentke, która go potrafi zagiąć i dlatego tak probuje się wybic w Twojej obecności. Zobaczysz dojdziecie do porozumienia i kontakty się poprawia. A szpital jak szpital kochana, ale tylko troszke i wyjdziesz do domciu;-)

Joasia zaciskam za Ciebie kciuki:tak:

A ja dzisiaj zalatany dzien mialam, hehe coz zadna nowosc wiem. Bylam na malych zakupach przedswiatecznych i widz ejak leci ten czas i dobrze, bo za tydzien wigilia, nie moge sie doczekac. A poza tym pogoda u nas bezndziejna, bo pada deszcze bleeee, wolalabym mroz lub snieg, tak nastrojowo by bylo. No i @ troche mnie zdolowala, dobrze, ze mam duzo na glowie to przynajmniej nie mam czasu na placz, ale ja jak to ja usmiechnieta mimo wszystko. Dzis kolezanka mi powiedziala, ze nikne w oczach hihi ta praca tego zasluga. Poza tym kolezanka dzis odeszla z pracy, eh miala niemila sytuacje z jednym z pracownikow, szefostwo nie stanelo po jej stronie, ale wrecz przeciwnie i przez to, z eja tak potraktowali odeszla z pracy, a szkoda, bo zaprzyjaznilysmy sie..
A no i ciesze sie jak dziecko, bo przyszla dzis lezanka dla mojego psa, ktora zamowilam mu na prezent gwiazdkowy, sliczna :-D

Dobrej nocy kochane

Aschlee
Oby to napiecie nie na @:-) ciesze sie ze juz humor lepszy :*

Jolasia
Teraz zobaczysz wiedza juz co i jak to sie uwina z lekami i bedzie cacy :-D

Jugoslawa
No ja mam nadzieje ze po jutrze juz bedzie ok. Bo jutro go pewnie nie bedzie po dobowym dyrzuze. Ale zaczal wprost zartowac to juz plus ;-) czy tam dogryzac ;-) mysle ze zalapal moje poczucie humoru ;-) a lazieneczka jak ta lala szok :-) u nas tez kolo 7-8 stopni.

Noelka
Ja tez:-)

Jazza
Uda sie bedzie dobrze! Musi sie udac bedzie nowy rok :-) dziekuje kochana za mile slowa :* a kupilas ta kiecke z bawelny i skory?szkoda ze dobraa kumpela odeszla z roboty ale pewnie bym tez tak zrobila jakbym widziala ze mnie olali:-\

W ogole laski jestescie niezastapione! Moje kochane wszystkie po kolei :*:*

Dobrej nocki :-)

Dziewczyny przed chwila babcia moja dzwoniła...jest bardzo późno to się zmartwień...okazało się ze jedzie do szpitala bo ma wew.goraczke:-( a miałam ja odwiedzić w czwartek!!! Jezzuu mam nadzieje ze będzie mi dane jeszcze ja zobaczyc:-:)':)-:)'(
Miał w poniedziałek jechać ale nie dalam rady...jest mi bardzo źle i martwię się o babcie:':)':)'(

reklama
Julia kochana nie mysl odrazu o najgorszym? Przepraszam za roztargnienie i skleroze ale dlaczego czujesz ze jej koniec sie zbliza?Dobrze ze zorientowali sie ze cos jest nie tak.Teraz bedzie pod okiem lekarzy i mam nadzieje opanuja sytuacje :tak: glowka do gory dawaj znac kochana jak bedziesz cos wiedziec bo teraz nie zasne nie wiedzac czy z Twoja babcia lepiej

Do góry