Jugosława
Fanka BB :)
julia: o kurcze z tą miednicą :/ Ale to i tak "łagodnie" bo upadek ze schodów może być tragiczny w skutkach. Wiadomo, że im człowiek starszy tym gorzej znosi takie rzeczy, ale powinno być dobrze. Zdrowia życzę dla teściowej. No i na ciebie spadło dużo obowiązków...no nic musisz sobie poradzić kochana A masz w razie czego kogoś do pomocy?
missiiss: w sumie jest dobrze Jestem dobrej myśli co do waszych kontaktów. Za jakiś czas wszystko zupełnie wróci do normy i nie będziesz się czuła nieswojo Łazienki w szpitalach potrafią straszyć niestety :/
aschlee: może melisy się napij albo mięty? One trochę rozluźniają
anula: ale ci się chłop na dziecko nakręcił
jołasia: powodzenia życzę
lux: jak tam w pracy? Dzieciaczki grzeczne?
Ten tydzień mija bardzo szybko, tak jak przewidziałam. Już prawie środa :|
Nie wiem jak u was, ale u mnie było dzisiaj bardzo ciepło...+7 stopni. Musiałam kurtkę zimową zastąpić jesienną, bo nie szło wytrzymać.
Spokojnej nocy dziewczyny
missiiss: w sumie jest dobrze Jestem dobrej myśli co do waszych kontaktów. Za jakiś czas wszystko zupełnie wróci do normy i nie będziesz się czuła nieswojo Łazienki w szpitalach potrafią straszyć niestety :/
aschlee: może melisy się napij albo mięty? One trochę rozluźniają
anula: ale ci się chłop na dziecko nakręcił
jołasia: powodzenia życzę
lux: jak tam w pracy? Dzieciaczki grzeczne?
Ten tydzień mija bardzo szybko, tak jak przewidziałam. Już prawie środa :|
Nie wiem jak u was, ale u mnie było dzisiaj bardzo ciepło...+7 stopni. Musiałam kurtkę zimową zastąpić jesienną, bo nie szło wytrzymać.
Spokojnej nocy dziewczyny