reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee no mam nadzieje ze będzie się szybko voice i zapisali jej ten lek przeciw zakrzepicy...
Ma ponad 60 lat i cukrzyce:/
Teraz mnie podwójna praca czeka bo trzeba jej pomóc przy świętach...
Oby szybko doszła do siebie

Julka mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie...Dobrze ze zadnych powazniejszych problemow nie ma z tego wypadku.

Missiiss kochana czekamy na Info od Ciebie :tak:

Ania a co tam u ciebie? Ja od nowego cyklu pije infolic;-)
Wogole chwilami boli mnie brzuch na @ , ale to pewnie dlatego ze tabletki nie biorę regularnie:/

Wątpliwości ok wpisze cie na rezerwę...trzymaj się kochana

Cześć kobietki
Dawno mnie tu nie było
Jestem po histerolaparoskopii
Były polipy w macicy i mam endometroze
Jestem podczas stymulacji jeżdże do Poznania do leksrza.
Kolejne leki od jutra i następne dostane jeszcze przed świętami
Ogólnie rozpoznano zaburzenia pracy podwzgórze-jajniki-przysadka. Niektóre leki jak dla kobiety po menopauzie.

Jula u mnie właśnie dzis skończyła się @ .... w czwartek moze uda mi się z pracy wyrwac to badania odpłatnie zrobie ... prolaktyne, tsh i te inne ... zobaczymy ... stary od zawsze mówi ze moze badania zrobić w razie potrzeby mam nadzieje ze na tym sie nie skończy tzn na mowieniu
... a ogólnie to wyluzowalam po mega nakreceniu przyszedl czas na odpuszczenie,@ przyjmuje z jako takim podejściem ... bo oczywiście nie nawidze jej ;-)
Mezu ciągle o dziecku
..jak pytalam co chce pod choinkę to odp "syna" ... ten to się teraz dopiero nakrecil ....
A ja od nowego roku planuje jakis fitnesik,albo siłownia ... coś dla siebie ... dla lepszego samopoczucia ....

A tesciowa w domu ?

Hej

Julka
Kciuki za pieska niech szybko dochodzi do siebie!

Julcia
O mamo no to tesciowa gruchnela:O szok. To bedziesz miala zalatane swieta bidulo. Zdrowia dla tesciowej.

Moniusia
&&& :-)

Jugoslawa
Taa moj ma mega zdolnosci do wkurzania mnie i widac ze inaczej sie zachowuje... oby @przyszla o czasie by wkroczyc w nowy rok z rozmachem powerem i szczesliwym zakonczeniem :-)

Lux
A co ty z takim nerwem do biednego dziecka :p;-)

Watpliwosci
Wredna @... ehh

Anulcia
Nie jeszcze nie ;-) a jak tam u ciebie?:-)

Aschlee
A jak humor dzis?

Jolasia
Hej. Oby lekki szybko zadzialaly !

Dzieki za troske kochane !:-) no jak trafilam juz na sale to doktorek ze mna pogadal poprosilam go o wyniki dzis zeby pobral bo na czczo bylam wiec sie zgodzil i jest ok. Polozne i ta co pobiera genialne! Smieszne wesole zartujace! Ta patrzy na mije zyly ktirych nie mam prawie ... to ja miwie tu celuja zawsze i w smiech a ona:tiaa;-) wchodzi moj doktorek i ni z gruchy ni z pietruchy:pani emili to z tetnicy prosze pobrac i usmieszek. Polozna w smiech lekki i patrzy na mnie a ja palnelam: w tetnice to ja conajwyzej moge sie wgryzc! Polozna malo nie padla ze smiechu ja czekaalam na jego reakcje a drugi lekarz brechtal. Az w koncu i moj sie usmiechnal. Tak jakos mi sie wyrwalo... ppobral mi wymaz pozniej... pobiera pobieera tym dwuczesciowym metalowym wziernikiem a jaa nagle we wrzask a on : jyz juz juz !a ja mu po lapach! Bo mi przytrzasnal skrzydelko i mowie nie ze tam tylko skrzydelko mi pan pprzytrzasnal! A on poluzowal troche i wylonil sie z pomiedzy moicmch nog i :przepraszam. Parodia jakas. Ale czuje ze mu dziiwnie i nieswoja ze mna rozmawiac .... babki w rejestracji lały z niego przy mnie ze on sierotka nie wie gdzie co i jak w papierach pyta sie je o kody choroby i w ogole a on powazna mina. Widac bylo jak mu glupio ze akurat przy mnie nie wykazal sie. Oby jutro bylo lepiej. Jak wyjda wyniki z szyjki ok a strasznie sie boje to czwartek piatek bede miala szew. Jeszcze boje sie do lazienki isc bo sala jest tragiczna...

Missiiss a widzisz nie bylo tak zle:tak: humor juz ok.Nie jest najgorzej.Chociaz chyba zespol napiecia mnie dopada bo wybuchowa bardzo jestem

reklama
missiiss - mam nadzieję takową. Drobie to wszystko niemiłosiernie. Mam nadzieję wielkaśną na szybkie zakończenie spray. Następnym oddziałem ma być conajwyżej położnictwo lub tym podobne. Następne pobyty w szpitalu mają być związane z ciążą już istniejącą. Poznań zaliczyłam od wiosny kilka razy.
Szybko Ci ta ciąża leci. Ładnie.

Do góry