Czesc
Nie piszę bo nie mam sily i czasu...całe dnie jestem na uczelnii..badania do mgr robie i się schodzi;/ jak wracam to jestem zmęczona strasznie..jeszcze mdłosci mam pół dnia...masakra...wczoraj myslalam ze wykorkuje cały wieczór mnie tak mdlilo...sily nie mam na nic aby bym spała
Julia kochana nie mozesz się poddawac musisz wierzyć ze uda się...ja wiem że to trudne ale ja np nastawiłam się ze najwczesniej w lutym po leczeniu męża moze coś się uda...więc może cykl w który się nie wierzy przyniesie rezultat...Ja ciągle za Cb mocno trzymam kciuki!!;-)a co do leków...to drogie domyslam się...ja trochę się interesowałam in vitro i koszt 15tys zł mnie przerazil...ale posiadanie dziecka jest bezcenne...
Jazza jak masz duzo roboty to się nie dziwie ze padasz ze zmęczenia...mam nadzieje ze znajdziesz pracę lzejszą i lepiej płatną :-)
Majdaczku zdrowiej jak najszybciej..jakis czas taki na choroby nastał mnie tez gardło boli ale lekow żadnych nie biorę jakos się przemęcze..w sumie lepiej juz jest;-)
Jugosławia co te lewe jajniki jakies takie nie bardzo...ja miałam problem z prawym
torbiel...i często bolal...
oby clo pomogło i na nowy rok niespodzianka była;-)
Julka witaj i życzę szybko II kreseczek
Miss Ty zdolniacha jesteś
zazdroszczę ja jestem antytalent nic nie umiem zrobic z takich rzeczy...nie mam duszy artystycznej:-)