reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

mały ma bioderka zdrowe, ale ma delikatny przykurcz stópek i mamy masować...

ja za to w nocy i dziś na apapach, bo co chwilę mam temp
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

julka witaj :tak:

przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich, ale źle się czuję i idę się połóżyć :wściekła/y:

reklama
Moniusia przywal jej :D przyjdę i poprawie :D wredna jestem, nie :p ale swojej szwagierki też nie lubię. Takie trzeba tępić :D Julka89 jesteś księgowa? Laski, a u mnie haj lajf :D dopiero w poniedziałek jadę do pracy.

mychunia: cieszę się, że z synkiem dobrze. A przykurcz zniknie i też będzie ok. Zmykaj się kurować kochana :) Zdrówka :)

A my mieliśmy kolację na full wypasie normalnie: kakao + chałka z powidłami :) Szkoda, że śniegu za oknem nie ma, bo byłoby idealnie. Jakoś kakao kojarzy mi się właśnie z zimową aurą.
Zmykam na chwilę bataty gotować, bo mój TŻ zażyczył sobie puree z batatów do jutrzejszego obiadu :D

Co to sa bataty Jugoslawa?
Samopoczucie lepsze?

Mychunia napewno bedzie dobrze! Masujcie a wszystko wroci do normy my tez musielismy rehabilitowac corke:/ ale jest juz ok;-)

Ja byłam u tesciowej i porysowałam z Julia, bo oczywiście szwagierka ma córkę gdzieś. Teraz jem kolację i czekam na Tomka. Oczywiście po grochowej jestem chora :(

Julia bataty to slodkie ziemniaki inaczej zwane wilec ziemniaczany...pyszne :) ja wczoraj kupilam rozowe ziemniaki tez pyszne i slodkawe ;) jak dla mnie najlepsze :tak:

Lux moja Corcia tez uwielbia rysowac :) a jak dostanie kolorowanke to siedzi godzinami zeby byla idealnie pomalowana :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc:)
Nie piszę bo nie mam sily i czasu...całe dnie jestem na uczelnii..badania do mgr robie i się schodzi;/ jak wracam to jestem zmęczona strasznie..jeszcze mdłosci mam pół dnia...masakra...wczoraj myslalam ze wykorkuje cały wieczór mnie tak mdlilo...sily nie mam na nic aby bym spała :p
Julia kochana nie mozesz się poddawac musisz wierzyć ze uda się...ja wiem że to trudne ale ja np nastawiłam się ze najwczesniej w lutym po leczeniu męża moze coś się uda...więc może cykl w który się nie wierzy przyniesie rezultat...Ja ciągle za Cb mocno trzymam kciuki!!;-)a co do leków...to drogie domyslam się...ja trochę się interesowałam in vitro i koszt 15tys zł mnie przerazil...ale posiadanie dziecka jest bezcenne...
Jazza jak masz duzo roboty to się nie dziwie ze padasz ze zmęczenia...mam nadzieje ze znajdziesz pracę lzejszą i lepiej płatną :-)
Majdaczku zdrowiej jak najszybciej..jakis czas taki na choroby nastał mnie tez gardło boli ale lekow żadnych nie biorę jakos się przemęcze..w sumie lepiej juz jest;-)
Jugosławia co te lewe jajniki jakies takie nie bardzo...ja miałam problem z prawym:p torbiel...i często bolal...:no: oby clo pomogło i na nowy rok niespodzianka była;-)
Julka witaj i życzę szybko II kreseczek :)
Miss Ty zdolniacha jesteś:p zazdroszczę ja jestem antytalent nic nie umiem zrobic z takich rzeczy...nie mam duszy artystycznej:-)

Do góry