reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia hmm nie chce pojawiac sie i smucic wiec powiem ze ok...zajelam sie urzadzaniem nowego mieszkania i staralam sie nie myslec za duzo o tym wszystkim...jestem w trakcie robienia badan i walki o inne badania...lekarka kazala sie nie zabezpieczac...i to chyba tyle co u mnie.
Julia, Watpliwosci Dziekuje ze pytasz...to bardzo mile
A wogole to jakos tak tesknilam za Wami ;)

Aschlee my też tesknimy :* nie musisz sama tego przechodzić my tu jesteśmy żeby pocieszać i byc przy sobie w trudnych chwilach :* zostań z nami albo wróć jak będziesz na tyle silna :*

aschlee: cześć, cześć :) Jak dla mnie to możesz smucić. Jesteśmy tutaj, żeby się wspierać w różnych sytuacjach :) Tak więc nie krępuj się kochana :) A co to znaczy, że jesteś w trakcie wali o badania?

No nie powiem bylo bardzo ciezko...nie chcialam Wam tu smucic wiec troche zniknelam...teraz nabralam troche sil do walki...malo tego pewnie glupie...ale po raz kolejny ludze sie ze jak sie uda to bedzie dobrze...

Watpliwosci kochana a jak tam u Ciebie ?

Jugoslawa chodzi o to ze niektore rzeczy bagatelizuja najprosciej powiedziec ze tylko prywatnie albo ze sie nie oplaca...zeby probowac...ja nie chce tak probowac w nieskonczonosc jezeli mozna zrobic cos co pomoze...

Ostatnia edycja:
aschlee: rozumiem. To jest niestety szara rzeczywistość :( To jest najgorsze, bo żeby być ludzko potraktowana przez lekarza trzeba iść prywatnie :/ Są na szczęście lekarze, którzy leczą na nfz i są dobrzy, ale kolejki do nich straszliwe. Dla mnie to nie ma w tym logiki, żeby na parę miesięcy do przodu było wszystko poblokowane. Powinny zostawać wolne terminy. Prawda jest też taka, że część pacjentek nie przychodzi i wtedy lekarze się nudzą :/ Niestety system jest zły i potrzeba czasu, żeby to się zmieniło :( Plusem jest to, że jak człowiek zmotywowany to dużo może wywalczyć. I tego tobie życzę.

Aschlee przylaczam sie do slow Watpliwosci;-) jestesmy wiec jak czasem chcesz sie wyzalic wal do Nas:*
My tez tesknimy, a jak urzadzanie nowego mieszkania? Zadowolona ze zmiany?
To nie jest glupie, bo jakbys wychodzila z zalozenia ze sie nie uda...to wiesz bys nieprobowala a tak wierzysz ze jeszcze moze byc dobrze!
A jakie porobilas badania? A za jakimi czekasz?

Ehh bylam w aptece po leki i kupilam test wrrr

Julia czekam z tym Zespolem antyfosfolipidowym porobilam wszystkie ginekologiczne i hormonalne ,potem jeszcze mam przyjsc skontrolowac tarczyce, maz zrobil badania nasienia...
Jak chodzi o mieszkanie to jestem bardzo zadowolona...tu juz chce zostac najdluzej jak sie da...no i mieszkanie wieksze niz tamto stare i sasiedzi bardzo mili...szczerze licze na to ze tutaj wlasnie wszystko sie pouklada :tak:
Dziekuje Wam Dziewczyny za mile slowa...bardzo sie ciesze bo tak na prawde to od Was dostalam najwiecej wsparcia w tych trudnych chwilach...

Julcia no to czekamy teraz na pozytywna wiadomosc :tak: kiedy planujesz siknac?

reklama
julia: hihi widzę, że się przygotowałaś do testowanka :D dobrze dobrze :) Zostajesz przy piątku czy jakiś inny dzień wybierasz?

aschlee: to sporo badań masz już za sobą. Dobrze. Obraz będzie pełniejszy. Podejrzewam, że z tym zespołem antyfosolipidowym to musisz się nieźle naużerać z lekarzem :/ Oni niestety się boją diagnostyki czegoś co jest nowe i nie do końca poznane.
Z mieszkaniem super. Pozytywna energia w miejscu w którym się mieszka jest bardzo istotna :)

Do góry