reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam.:-)
Anulka- działamy, działamy.:happy2:

Dzisiaj po nocy i na 19 ponownie do pracy.:crazy: Do zwariowania.
Leżakuje jeszcze w łożu, i ani się śni wyłazić z niego. Mój Ł. do pracy na 14, obiad jest, także błogie lenistwo. Nie sprzątam. Sprzątanie nie zając, nie ucieknie.:laugh2:

Pozdrawiam.

reklama
Czy ktoras z was sie orientuje czy dlugo trwa zbijanie tsh do normy? I czy moje tsh moglo byc zawyżone po poronieniu? Bo słyszałam ze w ciazy rośnie...

Ewelinka - lekarz mi powiedzial, że mi moglo troche podskoczyc po poronieniu (badalam je poltora miesiaca po zabiegu), a zbicie go moze zajac tydzien. Z tym, ze musze brac Euthyrox cala ciaze, a po ciazy juz nie.

lalka nie rozumiem wczoraj dostalas @ a dzis juz mialas pecherzyki 9mm? bo chyba sie w czoraj ciebie pytalam czy dostalas juz @ po odstawieniu anty... hmmm

mligocka ja tez mam dzis na noc do pracy..a wczoraj mialam bardzo ciezka dniowke.... myslalam ze zwariuje i wszystkich w pracy pozabijam.. a przyszlam taka zmordowana ze mialam wszystkiego dosc....

Ostatnia edycja:
Lalka- wierze mocno, że wszystko będzie po Twojej myśli i szybko zafasolkujesz :tak:

Mychunia- ale ja nie mam takich ładnych loków, tylko każdy włos idzie w swoja strone i robi mi się afro dosłownie na głowie. Prostowanie to jedyne wyjście ujarzmienia moich 3 włosów na krzyż :szok:

Asiu- proszę powiedz mi jak ten zabieg wygląda cenowo? Nazbieram trochę specjalnie na te rzecz, tylko chciałbym wiedzieć mniej więcej ile odłożyć. Tylko Ciii, mój A. nie może się dowiedzieć, bo zbieramy teraz, aby kupic komplet drzwi do pokoi na poddaszu :-D

Olusia- ojej, biedna Ty... Odpoczywaj i zbieraj siły poki możesz! :laugh2:

Ewelinka
- ja jak zbadałam TSH po miesiącu brania leku na tarczyce, to już miałam dobry wynik. Tylko niestety mimo dobrego wyniku, trzeba brac lek już do końca zycia w moim i wielu innych przypadkach... ;-)

Mligocka- no witaj śpiochu! Właśnie widze na Twoim wykresie jak pięknie systematycznie serduszkujecie :-D

reklama
Olusia :Mój lekarz stwierdził że 3 :crazy:
Anula : też mam taką nadzieje , wszystkim nam się uda , poprostu musi

Do góry