reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Melka
Wiesz jak teraz jest. Czesto lekarze mysla ze udaja kobiety przyklad moj gin z wrocka mialam przynajmniej takie wrazenie. Mimo ze do niego dzwonilam i mowilam jak sie czuje to kazal chodzic do pracy i brac leki. I jak bede u niego za tydzien powiem mu o tym jak mysle ze o mnie mysli i dlaczego jestem zmuszona chodzic do drugiego lekarza. Pomijam juz kwestie sprzetu bo tej baby do ktorej dzis ide nie trawie raka oschla twarda i dlatego sie boje ze mi nie da. Opowiem jak bylo ze w tym tyg. Mialam plamienia i zobaczymy co powie. Zamierzam powiedziec wProst ze chce do konca pazdziernika l4. No chyba ze fasolki nie ma :-( oh oby byla... chyba sie tez nie umiem w kwestiach l4 dobrze zachowac bo raczej niesmialo sugeruje albo pytam. A tu pewnie trzeba odwaznie.

reklama
ale się cieszę!!! mam lekarza już na za tydzień na nfz! :D we wt zrobię progesteron a na czw mam lekarza, termin @ na poniedziałek, więc wizyta idealnie się wpasowała :D mam nadzieję że doktorka będzie ogarnięta :p jupiiii :D

Miss &&&&& za wizytę, powiedz że masz stresującą pracę, ciężki dojazd, powinna Ci dać l4
czasem trzeba stanowczo, ja w lipcu jak byłam w ciąży i temp spadła pojechałam na ip a lekarz do mnie że wymyślam, że nic mi nie przepisze itd, to się postawiłam i wywarczałam że ma mi dać luteinę, z łaską wypisał receptę mówiąc że on odpowiedzialności nie bierze. Cel osiągnięty, nie ważne jakim sposobem, najważniejsza była dl mnie fasolka

Jazza oki, dzięki za namiary

Mychunia trzymajcie sie :* oczywiście dalej w dwupaku :D

Blair
Masz racje. Jak bedzie trzeba kaze jej napisac zaswiadczemie ze jestem zdolna do pracy. I wtedy pewnie sie bedzie bala ze ja w razie co pociagne do odpowiedzialnosci. Cci lekarze sa czasem niepowazni...

Dziewczyny wiadomość od Aschlee, nawet nie wiem jak to napisać, bo łzy cisną się do oczu...
13.10 straciła Maleństwo
[*]
[*]
[*] na razie nie jest w stanie wrócić...

Będziemy czekać :*

reklama
Miss - mi sie wydaje ze nawet jak plamienia ustaly to nic i tak powinna ci l4 dac bez laski skoro nie masz lekko...

mi moj gin (mimo ze u mnie wszystko w najlepszym porzdku i zadnych plamien i praca tez ok) mowil ze jak zechce l4 to mi da.... no i zamierzam isc 3 listopada wieczorem i chce l4 od 4 listopada i mimo ze mowil ze mi nie bedzie problemow robil to sie stresuje czy rzeczywisice mi da te l4 skoro wg niego wszystko ok ...

o Aschlee ;(
[*]
[*]

Do góry