reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julcia
Dobrze ze szwy sciagniete. Ja jutro jade z tatem zeby mu sàczek po tej operacji reki sciagneli. Mam nadzieje ze jakos dam rade bo dzis bardzo zle sie czuje ale nie chce wam tu smecic. Bardzo powaznie zastanawiam sie nad tym czy wrocic do pracy. :-( zawsze po intensywnym dniu mam ten sam problem bol i plamienia :-(

reklama
Miss masz tu dozywotni limit zalenia :* kazdy Cie wyslucha i wesprze :*

Julka no szkoda chetnie bym sie spotkala :)) tez mam czasem takie dni ze nie moge sie odnalezc z niczym :/ oby szybko minelo i optymizm wrocil:* a z ta owulka to dziwnie bo 15mm to malo troche .. moja gin mowila ze 21-22mm pecherzyk peka .. moze za mala dawka clo pewnie po 1tabletce od przyszlego.miesiaca bedzie git :))

Udapo sie dodac zalacznik ;D

Załączniki

• 1413387637763.jpg
    1413387637763.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 74
Miss tak mierze ale mialas racje po nockach temp wyzsza:/
Wiec niewyczytam z tempki.
Kurde kochana to nieryzykuj jak rak sie zle czujesz:/ idz na l4 niema co!
A marudz nam wysluchamy;-)

Watpliwosci no tez wiem ze pecherzyk wiekszy musi byc wiec wierze ze na wekeend bedzie owulka;-);-);-)
A roznica spora;-) widac efekt pracy twojej;-)

Sprzatalam bo mitterka dzisiaj przychodzi pogadac o kradziezy pradu :/ mam nadzieje ze uda to sie w jakis sposob udowodnic bo my splacamy jeszcze wyrownanie w ratach a znowu nam podprowadzali prad jak wyjechalismy :/ mamy pospisywane liczniki co miesiac od czerwca i srednia mowi sama za siebie oni 13kw my 4.8kw na dzien z sredniej.. a jak wyjechalismy my 6kw oni 9... z reszta przyjechalismy to licznik sie obracal do.momentu kiedy nas spotkali na klatce .. po powrocie wszystko wrocilo do normy my 4.2kw na dzien a oni uwaga 18.6 bo.maja remont :O

reklama
Do góry