reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej
No gin sam mowil ze jak bedzie lepiej widoczny to napewno sie wyrowna ale ja nie wiem tak jakos wyczulam na poczatku jakas niepewnosc ... mam nadzieje ze za tydzien bedzie juz ladniej widac i sie wyrowna i zalozy mi karte.
A moj tata... wiedzialam ze tak bedzie.
Dzisiaj pochodzilam po cmenttarzu bylam u Antosia i u dziadkow... jakas taka jestem smutna dzis nie wiem czemu :-( boje sie chyba dlatego.... pogadalam sobie z Antosiem .lubie do nirgo chodzic bo tak jest taka cisza i spokoj. Golebie gruchaja. Dobra juz wam nie wprowadzam takiego nastroju bo tu ma byc radosnie ;-) uciekam milego dzionka!!
I za wszystkie ktorym zblizaja sie dni plodne i testowanie &&&&&& :-)
No gin sam mowil ze jak bedzie lepiej widoczny to napewno sie wyrowna ale ja nie wiem tak jakos wyczulam na poczatku jakas niepewnosc ... mam nadzieje ze za tydzien bedzie juz ladniej widac i sie wyrowna i zalozy mi karte.
A moj tata... wiedzialam ze tak bedzie.
Dzisiaj pochodzilam po cmenttarzu bylam u Antosia i u dziadkow... jakas taka jestem smutna dzis nie wiem czemu :-( boje sie chyba dlatego.... pogadalam sobie z Antosiem .lubie do nirgo chodzic bo tak jest taka cisza i spokoj. Golebie gruchaja. Dobra juz wam nie wprowadzam takiego nastroju bo tu ma byc radosnie ;-) uciekam milego dzionka!!
I za wszystkie ktorym zblizaja sie dni plodne i testowanie &&&&&& :-)
Hanaśmietana
Fanka BB :)
Miłego:-)Tylko sie witam kochane i zycze milego dnia :-)
Miss jest dobrze nie doszukuj sie
Zouza nieustannie &&&&&&&&&&&&&
kornelia1802
Fanka BB :)
Cześć wszystkim późnym rankiem!
Dziś na 15.30 w końcu mam wizytę, mam nadzieję, że nie nakaże nam odkładać starań.... oby było ok.... a tymczasem lecę myć okna, bo powoli zaczynam jesienne porządki i tak sobe w całym domu rozkładam robotę, żeby nie było zbyt monotonnie a potem się ogarnąć i wypachnieć przed wizytą :-)
Mississ gratulacje!! Będzie dobrze! Często wiek ciąży jest różny wg usg i om, bo przecież nie wiesz na 100% kiedy miałaś owulację, a i kiedy nastąpiło zagnieżdzenie, a niektóre rozmiary wyrównują się dopiero około połówki a czasem nawet wyprzedzają, także nie martw się tym na zapas bo to nic takiego ważne, że dzidziuś jest i serduszko bije teraz tylko dbaj o Was i nie zaprzątaj sobie głowy ponurakami &&&&&
zouza &&&& ,żeby jednak już nie spadła temp )
Dziś na 15.30 w końcu mam wizytę, mam nadzieję, że nie nakaże nam odkładać starań.... oby było ok.... a tymczasem lecę myć okna, bo powoli zaczynam jesienne porządki i tak sobe w całym domu rozkładam robotę, żeby nie było zbyt monotonnie a potem się ogarnąć i wypachnieć przed wizytą :-)
Mississ gratulacje!! Będzie dobrze! Często wiek ciąży jest różny wg usg i om, bo przecież nie wiesz na 100% kiedy miałaś owulację, a i kiedy nastąpiło zagnieżdzenie, a niektóre rozmiary wyrównują się dopiero około połówki a czasem nawet wyprzedzają, także nie martw się tym na zapas bo to nic takiego ważne, że dzidziuś jest i serduszko bije teraz tylko dbaj o Was i nie zaprzątaj sobie głowy ponurakami &&&&&
zouza &&&& ,żeby jednak już nie spadła temp )
Miss ja mysle jak dziewczyny. Ciezko zmierzyc dokladnie takie malenstwo, wystarczy ze pod innym katem ulozone i juz pomiar troszke odbiega. Wszystko bedzie dobrze. Ale nerwy nie sa wskazane pamietaj ze moga zaszkodzic wlasnie temu malenstwu, o ktore tyle sie staralas! Warto? Chyba nie. Tak jak z praca. Zastanow sie co jest dla ciebie wazniejsze. Praca jest praca, wiem ze finanse w naszych czasach odgrywaja kluczowa role, ale czasem nie warto bo mozna wiecej stracic. Nigdy nie wiesz. Moze pogadaj w pracy czy jesli do konca pierwszego trymestru bedziesz na zwolnieniu ale w drugim juz wrocisz to jest szansa na przedluzenie umowy. Moze z calym szacunkiem lepiej postawic na szczerosc i powiedziec o co chodzi. Bo tak to i tak musza tobie przedlozyc umowe do porodu łachy nie robią. Powiedz poprostu szczerze jakie masz doswiadczenia i ze boisz sie. Prawda zawsze wygrywa!
Powodzenia.
Sle fluidki i trzymam kciuki za pozytywne teściory !!!
Powodzenia.
Sle fluidki i trzymam kciuki za pozytywne teściory !!!
Ja chyba testa zrobię dopiero we wtorek, w dzień planowanej @, ewentualnie w poniedziałek a może i już w niedziele
[Dobrze że wypłata dziś to testów dokupie .. ]
Czytałam że zagnieżdżenie może nastąpić od 6 - 12 dni po owu wiec jeszcze (daj Boże) mam czas
Choć wszystkie symptomy wskazują jednak na @, szczególnie koszmarny ból w nocy, w okolicach nerek. No czuje się tak jakby mnie ktoś łopatą zdzielił po plerach.
[Dobrze że wypłata dziś to testów dokupie .. ]
Czytałam że zagnieżdżenie może nastąpić od 6 - 12 dni po owu wiec jeszcze (daj Boże) mam czas
Choć wszystkie symptomy wskazują jednak na @, szczególnie koszmarny ból w nocy, w okolicach nerek. No czuje się tak jakby mnie ktoś łopatą zdzielił po plerach.
reklama