reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ech net w pracy padł i tyle co z kom dam radę...

Miss czekam z niecierpliwoscią na relacje z wizyty i zaciskam mocno kciuki, dobrze ze powiedziałaś szefowej, nie ma co kombinować, matka matkę zrozumie ;)

Aschlee dobrze ze jestes ;* musi byc dobrze, ale gina drugiego faktycznie moze zalicz, bo moze ma chociaż lepsze usg. Trzymam mocno kcikasy za Was :)

Dzieki Dziewczyny za ciepłe słowa, jest mi ciezko nie ukrywam, bo my byliśmy zawsze wariaty łóżkowe, a teraz... Szkoda gadać... Przez myśl mi nawet przemknęło ze moze kogoś ma... Ale po pracy wraca do domu, wieczory i weekendy ze mną spędza, wiec raczej nie, jedyne co mi przychodzi do głowy ze nie jestem juz dla niego atrakcyjna pod tym względem :( zobaczę co bedzie dzis...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dziekuje kochane za wsparcie:tak:

Gosia ja jak leze to plamien kompletnie nie mam ale jak wstane i pochodze tak ze 20 minut to zas zaczyna sie na nowo...Do nowego lekarza jestem juz umowiona wizyte mam w przyszly czwartek:tak:

Mam nadzieje ze dam rade bo kolejnej porazki chyba nie znioslabym...nie mam wyjscia jak starac sie myslec pozytywnie...i czekac

Aschlee, mocne &&&

Mój Mąż stwierdził jakiś czas temu że czuje sie osaczony, bo tylko dni płodne to teraz i wciąż z kalendarzem i w ogole ..
Także dla jego własnego zdrowia psychicznego nie mówie mu kiedy są a jednak robię tak żeby było tak jak należy :D

Poza tym za miesiąc ma operacje na przepukline, a potem jakby się nie udało (tfu tfu) to znów miesiąc, dwa abstynencji .. No nie wiem czy to wytrzymam ;) ;)

A ze spraw przyziemnych - boli mnie podbrzusze, mam zgage (znowu!) i co rusz mnie mdli.
I nie wiem czy to przez jedzenie czy ki pieron ..

Ostatnia edycja:
Aschle - mi chodzi o to ze plamienie raczej ma inne podłoże niż podrażnienie to kciuki za wizytę ;-) tyle osób trzyma kciuki ze będzie ok, byle do końca pierwszego trymestru, a już mega lepiej się posujesz jak się małe zacznie ruszać odczuwalnie.

Kasik myslisz ze na USG mogla go nie widziec? Powinna mi powiedziec a nie ze ja musze sie domyslac albo przypadkowo dowiadywac od pielegniarki zebym niby sie nie denerwowala niepotrzebnie.

Gosiu mam nadzieje ze przetrwam do konca tego pierwszego trymestru.Staram sie myslec pozytywnie...coz innego mi zostalo.

reklama
ja za każdą wizytę płacę 150 zł :-( ale mam zawsze badanie na samolocie i usg :tak:

julia kciuki za wycięcie :-D

missis na pewno będzie dobrze :tak:

Aschlee trzymam kciuki żeby było ok, musi być!

a ja już z siostra dziś omówiłam listę rzeczy do szpitala i wiem co muszę dokupić :-)

Do góry