reklama
AnnaMaria89
Fanka BB :)
Aschlee - tak jak mowi melka sa takie przypadki i koncza sie dobrze glowa do gory, lez i jeszczeraz lez...
A ja dziewczyny schudlam 5 kg od poczatku ciazy... jak probowalam sie odchudzac to ciezko mi bylo a teraz... mialam 62 a dzis 56,6 heh
A ja dziewczyny schudlam 5 kg od poczatku ciazy... jak probowalam sie odchudzac to ciezko mi bylo a teraz... mialam 62 a dzis 56,6 heh
Co do lekarzy - miałam trochę przygód nie z ginekologami ale chirurgami. Nie dawali mi szans że będę ruszać palcem prawej dłoni, trafiałam na takich wałków że przesada. Szukałam i szukałam aż w końcu trafiłam na porządnego gościa. Na dzień dzisiejszy ręka sprawna i śladu nie ma po operacji prócz małej blizny. Jak masz Aschlee wątpliwości co do gin to zmieniaj bez zastanowienia.
AnnaMaria89
Ja tez zmienilabym na miejscu Aschlee - bo lekarz lekarzowi nierowny...
Melka tez mialam przeboje z lekarzami jak moj maz mial zapalenie pluc i leczyli go na cos innego (na angine) i slabl w oczach az w koncu trafil do szpitala a potem ja sie zarazilam i mialam ostre zapalenie krtani (dawali mi leki na astme) i lekarze mnie tak leczyli ze rozwijalo sie to dalej az doszlo do zapalenia oplucnej ale wtedy na szczescie trafilam na konkretnego lekarza i obylo sie bez szpitala...
Melka tez mialam przeboje z lekarzami jak moj maz mial zapalenie pluc i leczyli go na cos innego (na angine) i slabl w oczach az w koncu trafil do szpitala a potem ja sie zarazilam i mialam ostre zapalenie krtani (dawali mi leki na astme) i lekarze mnie tak leczyli ze rozwijalo sie to dalej az doszlo do zapalenia oplucnej ale wtedy na szczescie trafilam na konkretnego lekarza i obylo sie bez szpitala...
kornelia1802
Witam wszystkich
Aschlee, Mississ &&&&&&&&& dacie radę!
Aschlee, Mississ &&&&&&&&& dacie radę!
reklama