reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia 36,8 spadła o 0,1. Miałam ovu o kilka dni później od ciebie więc i @ przyjdzie później. Jutro jak nie będzie @ i temp nie spadnie to zatestuje.

Julka w pon bylo serduszko i dzis bedzie :) wczoraj juz nie.mielismy sily bo P kolega przyszedl i do 24 byl .. o 1 poszlismy spac a P na 7do pracy :p
Nic za wszelka cene :)

cześc Dziewczyny.
staramy się z męzem o drugiego maluszka. z pierwszym łatwo poszło, bo ciąża była z zaskoczenia ;)
bardzo się nastawiłam, że drugie dziecko łatwo będzie "zrobić". i co? i piąty cykl przelatuje:/
córa ma 19 miesięcy i jeszcze karmię ją piersią. zastanawiam się czy to może być przyczyna.
czesc,gdzies slyszalam ze karmienie troche dziala jak antykoncepcja-oczywiscie w duzo mniejszym stopniu, ale ile w tym prawdy to nie wiem bo ja swoje dzieci karmilam butla:-)
Miss trzymam &&&&&&&&&&&

Witam sie porannie :-)

Babydust super wiesci :tak:

Blair pamietaj, ze masz od nas wsztystkich wsparcie, bo jeden za wszystkich, wszyscy za jednego i tka jest latwiej ciagnac ten wozek:tak:

Lilikasia witaj :-)

Missiiss kochana wszystko bedzie dobrze, moje mega mocne kciuki masz kochana :tak: :*

Aschlee daj znac kochana, bo i ja sie martwie

A my wczoraj wykorzystalismy dzien chlopaka pomimo konczacej sie @ haha a co ..a jak szalec to szalec, jak krasc to miliony, a jak kochac to ksiecia z bajki haha. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pieknego dnia :-)

lilikasia witaj :tak:

missis jedż na IP ja jak plamiłam na brązowo to mi ginka powiedziała, że albo utrzymam albo stracę....

Aschlee kochana co z Wami? martwię się......

32 tydzień na tapecie czyli 8 miesiąc tak? :p

Zouza za nasze nastepny cykl;-) chcialabym uslyszec dobre wiesci od Was;-)

Melka&&&&&&

Lilikasia nieznam odpowiedzi na to pytanie bo nie karmilam:/

Miss i co robisz?

Jestem zla jade na to wyciecie sama i tu ciotka mi mowi ze to troche boli:/ i rwie ze ciezko bedzie kierowac wrrrr

Dzieki dziewczyny za to ze was mam !!!!

Kolezanka przeslala mi nr do jednej ginki fajnej i przyjmie mnie dzisiaj o 13 tej. Wiec nie jade na ip wole zaplacic 100 zl i byc pewna ze mnie nie oleje...
Dzwonilam do kierowniczki mowilam ze mnie nie bedzie bo.... jestem w 6 tc .i plamie ...zdziwila sie ciut ale powiedziala ze ok i zebym dala znac pozniej czy wszystko ok i jak dlugo mnie nie bedzie.mialam nie mowic ale co moglam wymyslac bez sensu...

reklama
Uznalam wlasnie ze tak bedzie najlepiej bo w sumie tylko by zla byla jakbym cos kombinowala a sama jest mama wiec mam nadzieje ze rozumie. Oby tylko tamta babka mi dala l4 na te 3 dni chociaz w ogole jak bedzie fajna to chyba bede do niej tez jezdzic zeby miec ja blisko w razie czego...

Do góry