reklama
watpliwosci3
Fanka BB :)
Julka w pon bylo serduszko i dzis bedzie wczoraj juz nie.mielismy sily bo P kolega przyszedl i do 24 byl .. o 1 poszlismy spac a P na 7do pracy
Nic za wszelka cene
Nic za wszelka cene
Hanaśmietana
czesc,gdzies slyszalam ze karmienie troche dziala jak antykoncepcja-oczywiscie w duzo mniejszym stopniu, ale ile w tym prawdy to nie wiem bo ja swoje dzieci karmilam butla:-)cześc Dziewczyny.
staramy się z męzem o drugiego maluszka. z pierwszym łatwo poszło, bo ciąża była z zaskoczenia
bardzo się nastawiłam, że drugie dziecko łatwo będzie "zrobić". i co? i piąty cykl przelatuje:/
córa ma 19 miesięcy i jeszcze karmię ją piersią. zastanawiam się czy to może być przyczyna.
Miss trzymam &&&&&&&&&&&
jazza
Witam sie porannie :-)
Babydust super wiesci
Blair pamietaj, ze masz od nas wsztystkich wsparcie, bo jeden za wszystkich, wszyscy za jednego i tka jest latwiej ciagnac ten wozek
Lilikasia witaj :-)
Missiiss kochana wszystko bedzie dobrze, moje mega mocne kciuki masz kochana :*
Aschlee daj znac kochana, bo i ja sie martwie
A my wczoraj wykorzystalismy dzien chlopaka pomimo konczacej sie @ haha a co ..a jak szalec to szalec, jak krasc to miliony, a jak kochac to ksiecia z bajki haha.
Pieknego dnia :-)
Babydust super wiesci
Blair pamietaj, ze masz od nas wsztystkich wsparcie, bo jeden za wszystkich, wszyscy za jednego i tka jest latwiej ciagnac ten wozek
Lilikasia witaj :-)
Missiiss kochana wszystko bedzie dobrze, moje mega mocne kciuki masz kochana :*
Aschlee daj znac kochana, bo i ja sie martwie
A my wczoraj wykorzystalismy dzien chlopaka pomimo konczacej sie @ haha a co ..a jak szalec to szalec, jak krasc to miliony, a jak kochac to ksiecia z bajki haha.
Pieknego dnia :-)
Zouza za nasze nastepny cykl;-) chcialabym uslyszec dobre wiesci od Was;-)
Melka&&&&&&
Lilikasia nieznam odpowiedzi na to pytanie bo nie karmilam:/
Miss i co robisz?
Jestem zla jade na to wyciecie sama i tu ciotka mi mowi ze to troche boli:/ i rwie ze ciezko bedzie kierowac wrrrr
Melka&&&&&&
Lilikasia nieznam odpowiedzi na to pytanie bo nie karmilam:/
Miss i co robisz?
Jestem zla jade na to wyciecie sama i tu ciotka mi mowi ze to troche boli:/ i rwie ze ciezko bedzie kierowac wrrrr
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Dzieki dziewczyny za to ze was mam !!!!
Kolezanka przeslala mi nr do jednej ginki fajnej i przyjmie mnie dzisiaj o 13 tej. Wiec nie jade na ip wole zaplacic 100 zl i byc pewna ze mnie nie oleje...
Dzwonilam do kierowniczki mowilam ze mnie nie bedzie bo.... jestem w 6 tc .i plamie ...zdziwila sie ciut ale powiedziala ze ok i zebym dala znac pozniej czy wszystko ok i jak dlugo mnie nie bedzie.mialam nie mowic ale co moglam wymyslac bez sensu...
Kolezanka przeslala mi nr do jednej ginki fajnej i przyjmie mnie dzisiaj o 13 tej. Wiec nie jade na ip wole zaplacic 100 zl i byc pewna ze mnie nie oleje...
Dzwonilam do kierowniczki mowilam ze mnie nie bedzie bo.... jestem w 6 tc .i plamie ...zdziwila sie ciut ale powiedziala ze ok i zebym dala znac pozniej czy wszystko ok i jak dlugo mnie nie bedzie.mialam nie mowic ale co moglam wymyslac bez sensu...
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Uznalam wlasnie ze tak bedzie najlepiej bo w sumie tylko by zla byla jakbym cos kombinowala a sama jest mama wiec mam nadzieje ze rozumie. Oby tylko tamta babka mi dala l4 na te 3 dni chociaz w ogole jak bedzie fajna to chyba bede do niej tez jezdzic zeby miec ja blisko w razie czego...