reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej
Wstałam oczywiscie w paskudnym nastroju, nawet mi sie nie chce do Niego odzywać ;/

Julia ja tez z Wami lubię pisać ;) po prostu rzuciłam ironią ze nie nadaje sie na ten wątek bo w pojedynkę nic nie zdziałam...

Lili witaj :)

Watpliwości tylko że to juz jest kolejny cykl kolejnego...
Kiedys kochaliśmy sie tyle razy na tydz co teraz na miesiąc, a 80% inicjuje ja. Próbowałam rozmawiać ale nic to nie dało...

Miss zostań w domu a najlepiej to jedz na IP!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Miss trzymam kciuki! Musi byc dobrze. Puki brazowe to nic nie powinno sie dziac. Ale uwazaj na siebie. Ja takim brazowym dlugo plamilam, ale nic nie robilam. Mialam ten komfort wiec tym bardziej kciuki trzymam!

Pojade na ip lub do gina dzisiaj 5 t6 dzien mialam pozniej owulacje wiec 5t4d moze byc. Serduszka nie bedzie widac jeszzcze ale pecherzyk powinien byc. Mam nadzieje ze serduszko bedzie ladnie w piatek bilo... :-(

Nie no zouza az tak psychicznie ze mna zle nie jest ale fakt boje sue. Mam mdlisci i to mnie trzyma chyba jeszcze przy nadzieii choc to glupie jest. Mialam plamienia w pierwszrj i drugiej ciazy ale od 6-7 tc bo sprawdzalam przed chwila w zeszycie co ciaze opisywalam. No ale i tak nie powinno ich byc... bardziej mnie martwi ten brzuch moj ze pobolewa wieczorem i z rana pozniej na prlchach jestem wiec nie boli jak sie oszczedzam. Ehh taka wielka niewiadoma. Denerwuje mnie to inaprawde jestem mysli ze lepiej wszystko spr niz ciagnac cos co sie nie uda.

Watpliwosci
Mezu dzis w domu ale on nie ma prawka :-\ niestety musze sama na siebie liczyc z jezdzeniem 60 km do swojego gina.

Blair mój M też miał kiedyś taki okres i jak się okazało potem miał problemy z jednym pracownikiem i gryzło go to na tyle że na nic nie miał ochoty. A może poprostu dopadła go jakaś jesienna chandra. Uszykuj kolacje, ubierz coś sexy, może zadziała ;)

reklama
Witam

Od Aschlee niema wiesci:-(

Blair widzisz z tymi facetami tak jest:/
Z moim pod koniec dni plodnych tez tak bylo....;/ale on niewiedzial ze ten czas jest...

Miss kochana jak brazowe to niejest zle tylko faktycznie poeinnas isc jechac na IP ale do rodzinnego po 2 dni l4 sadze ze bez problemu bys dostala...

Watpliwosci wykorzystaliscie ovu?;-)

Melka jak tam temperaturka?;-)
Bo na tel niezobacze...

U mnie znajac moj organizm jutro bedzie juz po @:-D

Do góry