reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej ja juz po lekarzu...jaki rozmowny ze koniec wiem tylko tyle ze jest nieciekawy i jutro musze jechac jeszcze raz na wyciecie wrrr:/

Aschlee mam nadzieje ze wszystko ok! Daj znac po wizycie...

Blair no widzisz taka piekna tempka i du...pa!!!!
To kiedy wyniki?

Pogadalam sobie z mezem, bedzie dobrze;-)

Melka ja trzymam kciuki za Ciebie bo ty masz jeszcze szanse!!!!

Annamaria
To nic. :-) ja w ogole w drugiej ciazy nue bylam. Ale zalezy jaki gin . Mi nikt nigdy nie kazal do dentysty chodzic z ginekoligow.

Julia
Chodzi o tego pieprzyka? Lepiej wyciac i miec spokoj no nie? A wracasz juz do pracy w pazdzierniku? Ja niestety tak a dzis znow plamie i az zaluje ze nie poszlam i pozniej juz nie zdarzylam do tego miejscowego gina... ehh az sie boje jutrzejszego dnia od 6-20 caly czas na nogach....

Kasikz
Przeciez ja biore 2 x2 luteiny ale jak tylko wiecej chodze i ganiam za mlodym to znow sie zaczyna :-( musze napisac do swojego gina czy by mnie jutro nie wzial na wizyte. Jutro caly dzien w pracy az sie juz boje :-( ciekawe czy sie zgodzi mnie wcisnac ...

Tak kochane pieprzyka do wyciecia mam...
No w piatek ide i trafilo sie tak ze tez w sobote na popoludnie wrrrrr
Niemam takiej ochoty tam isc ze koniec:/
No wlasnie ty niewierzysz ze sa blokady na zajscie?. .no wlasnie ty mialas stradsne parcie i sie udalo...
Znow plamienia? Osz kurde:/
Przy tej @ kluje mnie cos tam:/

Annamaria mi nikt niekazal chodzic do dentysty;-)

reklama
Julia - mi tam gin nic w sumie ni mowil o dentyscie tylko polozna ze dobrze byloby pojsc bo zeby sa wazne w ciazy :) ja tam nie czuje zebym jakies zapalenie miala i tez nie krwawia ani nie bola to chyba nie jest zle, slodyczy nie jem :) :)

Do góry