reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

watpliwosci termin z miesiączki mam na 3 grudnia, z pierwszych prenatalnych na 29 listopada, a na ostatniej wizycie cofnęła termin zaś o 9 dni.... zresztą moja ginka od początku twierdziła, że będę rodzić w listopadzie :tak:

chciałabym 15 lub 19 (dziadek po którym Franio dostał imię ma wtedy ur) :tak:

missis
leż jak najwięcej :tak: na pewno będzie wszystko ok :tak: https://www.youtube.com/watch?v=fVMCqSUKkmY :-D

reklama
Mycha
Rege fajne

Blair
Napewno bedzie git. &&& za egzamin :-) nie mam z kim Jaska zostawic a najbblizsze Ip mam 20 km stad z reszta jak znow tak bedzie ze zrobia mi usg jak przyjme sie do szpitala to niech mnie w dooope pocaluja!

Anula
Tez jestem zakatarzona co mnie dodatkowo irytuje. Wyprosze jeszcze l4 dla dzieciaka bo i mi sie przyda i jemu bo dalej smarka i chyrla.
A i poleze wiecej i odpoczne i czas szybciej zleci do wizyty niz stres z lataniem po pracy. Nie wiem jak tak dalej bedzie z tym plamieniem to ja juz nie wroce do pracy.... trudno. Oby tylko fasolek mial sie dobrze

Jazza
:-*

Mój Mąż jak sie dowiedział że owulacja to dręczy mnie i dręczy :p
aż mam dość powiem Wam heheh ;)

a dziś dzień chłopa więc już w ogóle :)

Blair to teraz odpoczywaj ;-)
Ja to w tym cyklu jakos rowno z tobą ide ;-) ktory dc?

Miss no idz po l4 a co ... praca sie nie przejmuj ...

Mychunia to juz zaraz ale fajnie ;-)

Miss będzie dobrze! Wszystkie jesteśmy dobrej myśli to i ty musisz być! Bierz zwolnienie, odpoczywaj i będzie git :) &&&&&&&&&&&&
Blair &&&&& za egzamin, sama niedawno zakończyłam najgorszy semestr więc wiem jaki to stres, a potem jaka ulga :))

Zouza - faktycznie dzień chłopaka a ja zapomniałam!:szok: a mój mąż dziś ma dobę w pracy więc z prezentów to zostanie mi robiony właśnie torcik bezowy więc mu zawiozę i będzie happy :)))

Mychunia to ostatnia prosta u Ciebie! Stresik jest? To pierwszy dzidziuś? Dziecko piękna sprawa, ale ten poród to napawa mnie strachem :p Ale jakoś każda musi przeboleć :)

U mnie standardowo bez komplikacji nie moze sie obyc poodkurzalam mieszkanie i zaczelam plamic.Jade do kliniki:-(

reklama
hej dziewczyny... bylam dzis z wynikami w szpitalu i wzsystko ok... ale wysylaja mnie jeszcze na rozyczke i toxo...
a i mam dentyste odwiedzic - ale nie zapytalam czy w ciazy dentysta tylko prywatnie czy jest cos na nfz...
boje sie ze jak pojde prywatnie to bedzie mnie do konca ciazy ciagac a ja nie chce tyle kasy wybulic na dentyste:/

no i jak poszlam do gabinetu to moj gin zbadal mnie ale nie widzialam tam sprzetu do usg... a nie zapytalam... a myslalm ze bede mogla chodzic na usg na nfz potem myslicie ze gdzies go maja? chyba musza???

Do góry