reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

watpliwosci termin z miesiączki mam na 3 grudnia, z pierwszych prenatalnych na 29 listopada, a na ostatniej wizycie cofnęła termin zaś o 9 dni.... zresztą moja ginka od początku twierdziła, że będę rodzić w listopadzie :tak:

chciałabym 15 lub 19 (dziadek po którym Franio dostał imię ma wtedy ur) :tak:

missis
leż jak najwięcej :tak: na pewno będzie wszystko ok :tak: https://www.youtube.com/watch?v=fVMCqSUKkmY :-D

reklama
Mycha
Rege fajne

Blair
Napewno bedzie git. &&& za egzamin :-) nie mam z kim Jaska zostawic a najbblizsze Ip mam 20 km stad z reszta jak znow tak bedzie ze zrobia mi usg jak przyjme sie do szpitala to niech mnie w dooope pocaluja!

Anula
Tez jestem zakatarzona co mnie dodatkowo irytuje. Wyprosze jeszcze l4 dla dzieciaka bo i mi sie przyda i jemu bo dalej smarka i chyrla.
A i poleze wiecej i odpoczne i czas szybciej zleci do wizyty niz stres z lataniem po pracy. Nie wiem jak tak dalej bedzie z tym plamieniem to ja juz nie wroce do pracy.... trudno. Oby tylko fasolek mial sie dobrze

Jazza
:-*

Mój Mąż jak sie dowiedział że owulacja to dręczy mnie i dręczy :p
aż mam dość powiem Wam heheh ;)

a dziś dzień chłopa więc już w ogóle :)

Blair to teraz odpoczywaj ;-)
Ja to w tym cyklu jakos rowno z tobą ide ;-) ktory dc?

Miss no idz po l4 a co ... praca sie nie przejmuj ...

Mychunia to juz zaraz ale fajnie ;-)

Miss będzie dobrze! Wszystkie jesteśmy dobrej myśli to i ty musisz być! Bierz zwolnienie, odpoczywaj i będzie git :) &&&&&&&&&&&&
Blair &&&&& za egzamin, sama niedawno zakończyłam najgorszy semestr więc wiem jaki to stres, a potem jaka ulga :))

Zouza - faktycznie dzień chłopaka a ja zapomniałam!:szok: a mój mąż dziś ma dobę w pracy więc z prezentów to zostanie mi robiony właśnie torcik bezowy więc mu zawiozę i będzie happy :)))

Mychunia to ostatnia prosta u Ciebie! Stresik jest? To pierwszy dzidziuś? Dziecko piękna sprawa, ale ten poród to napawa mnie strachem :p Ale jakoś każda musi przeboleć :)

U mnie standardowo bez komplikacji nie moze sie obyc poodkurzalam mieszkanie i zaczelam plamic.Jade do kliniki:-(

reklama
hej dziewczyny... bylam dzis z wynikami w szpitalu i wzsystko ok... ale wysylaja mnie jeszcze na rozyczke i toxo...
a i mam dentyste odwiedzic - ale nie zapytalam czy w ciazy dentysta tylko prywatnie czy jest cos na nfz...
boje sie ze jak pojde prywatnie to bedzie mnie do konca ciazy ciagac a ja nie chce tyle kasy wybulic na dentyste:/

no i jak poszlam do gabinetu to moj gin zbadal mnie ale nie widzialam tam sprzetu do usg... a nie zapytalam... a myslalm ze bede mogla chodzic na usg na nfz potem myslicie ze gdzies go maja? chyba musza???

Do góry