reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia dziekuje czuje sie dobrze.
Kibicuje ci jutro! Zreszta wszystkim wam kibicuje.

My z Ignasiem mamy dzis polowinki :-) 20 tc...kiedy to zleciało?

Pozdrawiam i jutro chce tu z rana podwojne kreseczki widziec!!!

Asiu to brzuszek juz tak niepobolewa? To dobrze!!!
No wlasnie a pamietam jak niedawno mialas II♡ kreseczki...

No zobaczymy czy bedzie sie czym chwalic

Julka kryzys brzuszkowy mialam w sobote, wczoraj bylo ok i dzis tez. No kochana ja tez pamietam te 2 kreseczki moje ♡♡♡♡♡♡

Kasikz gonisz kochana gonisz. Moj Szymon wczoraj rano w koncu poczoł kopniaka takiego praedziwevo. Maly tak fikal z rana ze az smiac mi sie chcialo. Cudowne uczucie :-)

Jula kciuki ! Czekam na pozytywne wieści do kawki w pracy ...

Miss a ja ... bez napinki juz ... teraz psiak odwraca uwage obsesyjnego myslenia ... mam co robić ;-) jest tak pocieszny ze szok ....

Asiu no i jak szybko zlecialo ;-)

Ide się szykować na jutro ....

Anula88 wiesz czasami tez bym chciala psiaka ale kurde jrdnak to obowiazek...wiec mozr na starosc hehe.
A ze piesek odwraca swoja uwage to bardzo dobrze;-)

Gabic gratulacje kochana :-)

Asia gratulacje poloweczki jeszcze troche :-)

Julia kciuki za jutro kochana :tak::-);-)

Missiiss moja Ty zlota wszystko bedzie piknie i ja to wiem, pamietaj, ze wierze w Ciebie nawet jak Ty przestajesz :-D:tak:;-):-)

Mychunia to nie jest zle myslenie kochana :tak:

Anula maltanczyki sa piekne :) ja kiedys mialam owczarka niemieckiego :) teraz mamy kundelka, moz ekiedys jeszcze wejdziemy w posiadanie owczarka.. uwielbiam ta rase :)

Padam kochane na cycki dzis. To dobry dzien mimo wszystko, nawet mimo @. No coz trza szukac pozytywow. Always look on the bright side of life. Right? Oczywiscie, ze right :) :-D

Hmmm a moze ten cykl bedzie moj :) :-D

Uciekam w ramiona mezczyzny mego :-)

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie porannie :-)

jaka cisza... jestem pierwsza chyba haha

Julia termin nastepnej @ to 26 pazdziernika

Pochmurno, ale przynajmniej nie jest za zimno ;-)
A tak w ogole to gooood mooorning suuuuunshineeeee :-)

Milego dzionka:-)

Do góry