reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis Gratuluję córeczki ;-)

Miss jakie "nie tak" kopa w tyłeczek wysylam ... wszystko będzie tak ;-)

Jula jutro z ranka zapodajesz newsy pozytywne ;-)!

Hana zdrowka ....

A ja dzis pociagajaca nosem na maxa ... no zwarjuje ... głowa mi peka ... kurcze juz nie pamiętam kiedy ja chora bylam .... dziecie odebralam, zakupy ... podlogi pomyte i na ogrodku zaleglam z puesiem na kolanach ... dzidziusia mamy normalnie ;-) młody szczesliwy a ja mam roboty pi pachy .... zaraz lece naleśniki z konfitura jagodowa i z twarogiem jeszcze a co ;-)

reklama
Mycha ja mialam cos takiego ze Antosia poczelismy w czerwcu i mial sie urodzic w marcu a urodzil sie w listopadzie . Jaska poczelismy w marcu kiedy mial sie urodzic Antos i urodzil sie tez w listopadzie. A teraz fasolka ma sie urodzic w czerwcu tak jak poczelismy Antosia. I koll sie zamyka... boje sie tylko tego listopada... na dodatek Antos zm. 13 w piatek a ja sie urodzilam 13 w piatek.... wiem to glupie i dziwne jest ale ... nie wiem mysle ciagle o tym.

Padam....

Julcia
Dasz jutro rano znac jak najszubciej co?:-)

Watpliwosci
&&&&& :) dzialajcie ;-)

Anula
A ty jak tam sie czujesz i trzymasz?:-) Dziekiza kopa ;-) strach jest chyba przex to co wyzej tego posta napisalam .

Hanasmietana
&&&&& oby to mleczne to bylo to !:-)

Miss o 7.00 beda wiesci hehe
A ty prosze myslec tylko i wylacznie pozytywnie;-)
P.s i jak jutro zaliczasz wizyte?

Mychunia to niejest zle myslenie ze w ten dzien chcialabys urodzic...

Blair trzymam kviuki za jutrzeszy egzamin &&&&&&& napewno teraz sie uczysz;-)

Asiu i aschlee jak sie dzis czujecie?

reklama
Do góry