reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julia mam na dzisiaj ale czuje się jak przed @ więc będzie na 100% no i ta temp. Jak do czwartku @ nie przyjdzie to zatestuje. Jak ma wyjść test to chcę zobaczyć porządną krechę. Nie chcę mężowi jakiś cień cienia pokazywać ;)

reklama
Dzieki za odpowiedź :)
Ostatnio Męża wysłałam to przyniósł 3 różne ;)

Mnie boli podbrzusze coś, wczoraj zgaga stulecia i drzemka popołudniu (nigdy nie śpię!!) .. czuje jakby mnie coś łapało więc może to kwestia przeziębieniowa. Owulacja chyba w trakcie więc czuje nacisk ..

hej laski :tak:

wczoraj złamałam dietę cukrzycową i zjadłam sobie 2 kawałki sernika na zimno na ur teścia :tak:
ja rano byłam na badaniach krwi (glukoza na czczo i odczynnik coombosa) po południu już wyniki :tak: potem wyrejestrowałam się z urze]ędu pracy i wróciłam do domku :-D

jazza współczuję weekendu i przykro mi z powodu @ :-(

kornelia, julia piękna :tak:

Aschlee a ja mam 2 wizytę :tak: trzymam kciuki ;* piękne obrazy :tak:

melka i tak trzymaj :tak:

Mychunia to mamy podgladanie w podobnych terminach;-) mam nadzieje ze wroce z dobrymi wiesciami.Duzo bym dala zeby byc juz na tym bezpieczniejszym trymestrze:tak:Daj znac jak tam wyniki:tak:

Melka jeszcze nie mierzę, ale jeśli się nie uda to może zacznę od następnego cyklu...:-) ale ja o różnych godzinach w tygodniu i w weekendy wstaję, więc może być ciężko z tym :p

A mnie dzis cos pozytywnie zaskoczylo, bo sprawa o ktorej pozytywne rozwiazanie prosilam w piatek i wtedy polegla dzis sie pozytywnie wyjasnila :-D wiec mam jakis plus dzisiejszego dnia haha
@ trwa i boli mnie wszystko tak, ze mam ochote kogos pobic, a nie moge brac nic przeciwbolewego, aby nie mieszac lekow z tymi, ktore dostalam w weekend.. buuuuu

Ja tez jestem zwolennikiem testowania w terminie @ i tak bede robic.. ba ja jak juz sie uda to chyba ze strachu zatestuje pare dni pozniej....:)

Melka super podejscie i wlasnie takie samo mam i ja, bo tak lepiej...

Kornelia ja miałam się nie bawić w mierzenie temp. itd. Ale mierzę nie dlatego żeby wiedzieć kiedy ma być przytulanko. Bo to robimy kiedy mamy ochotę, a nie kiedy musimy. Ale dzięki temu że teraz mierzyłam i obserwowałam swoje ciałko wiem że miałam owulacje, więc jestem spokojniejsza. Ja nie mam problemu z mierzeniem bo w tyg wstaje o 5.30 do pracy, w weekend nastawiłam budzik (choć i tak zawsze się budzę bo śpiochem nie jestem).

Jazza ja jak dwie kreski zobaczę to padne na zawał jak nic :)

reklama
Do góry