Anula1988
Fanka BB :)
Dziewczyny dziękuję w imieniu Borysa za tyle ciepłych słów, hihi. On jest boski, mój Kochany przytulak. Umie na zawołanie siadać, podać łapkę, leżeć a nawet turlać się. Nie ma lekko ze mną, hihi. Często swoim ciałkiem grzeje mi brzuch, chyba czuje, że ktoś tam jest. A jak ostatnio Szymuś dał kopa, to Borys też go łapką zaczął zaczepiać, ale śmieszne to było.
Gabiś- jeeej, no wreszcie się Kochana odezwałaś! Cieszę się bardzo, że dzidziuś zdrowo rośnie. Mam na dzieje, że pokaże na połówkowym co kryje między nóżkami. Gabis ja tez miałam na początku bardzo nisko łożysko, tuz przy szyjce. A potem z czasem im macica bardziej rosla, tym podnosila lozysko w gore i teraz jest na optymalnej wysokości. Oczywiście tez miałam lezec jak najwięcej i nie dziwgac. Oby u Ciebie tez tak było!
Asiu- a my się jutro już znowu widzimy, juuupi.
Anula88- ale fajnie jest mieć pieska, zobaczysz, hihi.
Gabis, Motylek- ja też czekam na foto brzuchów!
Ściskam kciuki za wszystkie staraczki!
Gabiś- jeeej, no wreszcie się Kochana odezwałaś! Cieszę się bardzo, że dzidziuś zdrowo rośnie. Mam na dzieje, że pokaże na połówkowym co kryje między nóżkami. Gabis ja tez miałam na początku bardzo nisko łożysko, tuz przy szyjce. A potem z czasem im macica bardziej rosla, tym podnosila lozysko w gore i teraz jest na optymalnej wysokości. Oczywiście tez miałam lezec jak najwięcej i nie dziwgac. Oby u Ciebie tez tak było!
Asiu- a my się jutro już znowu widzimy, juuupi.
Anula88- ale fajnie jest mieć pieska, zobaczysz, hihi.
Gabis, Motylek- ja też czekam na foto brzuchów!
Ściskam kciuki za wszystkie staraczki!