reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej wszystkim. Anula88 dzięki, że pytasz. Akurat weszłam na forum i widze, że mnie wywołałaś...
Szczerze powiem, że mało kiedy zaglądam na forum i wogóle nie wiem jakie tu u was wieści. Zmieniłam telefon i nie mam już aplikacji na BB, a na laptopa nie zawsze jest czas.
Co u mnie, hmm... W poniedziałek mam usg połówkowe, nie moge sie doczekać. Ogólnie dzidziuś pięknie sie rozwija. Ja niestety mam nisko łożysko i skurcze macicy więc raczej prowadze oszczędny tryb życia. I to tyle u mnie.

Wszystkim nowym zaciążonym ogromnie gratuluje, a za pozostałe z Was trzymam mocno kciuki :)

Asia śliczny brzusio i niezła laseczka z Ciebie :) A znasz już płeć? Bo u mnie sie jeszcze nie ujawniło...

Ostatnia edycja:
reklama
Gabisssss!!!! No w koncu. My z Anka w sobote gadalysmy ze juz tak dawno sie nie odzywalas. Jak sie masz pozatym? Jak maly. A wiesz juz kto u ciebie siedzi??

Gabis to dbaj o siebie;-)

Paulina no to faktycznie ciezko z ta temp jak rozne pory wstawania, ja mierze w tym miesiacu ale jestem caly w domu...a jak wroce do pracy i tez tak mam raz bede wstawac o 4 rano, raz o 7 a raz kolo 15...wiec tez sesnu niebedzie:/

Asia właśnie zedytowałam poprzedni post ;)
Płci nie znam jeszcze, bo ostatnio na usg miał/miała pępowine między nóżkami i nic nie było widać... Czekam do poniedziałku.
Ogólnie to czuje sie w porządku. Gdyby nie te skurcze macicy. Ale w pierwszej ciąży też tak miałam i skracała mi sie szyjka. Teraz póki co szyjka ok. Ale jak łożysko sie nie podniesie to ciąża zagrożona i niestety bardziej leżona niż chodzona. Ale póki co jestem dobrej myśli, że wszystko sie unormuje...
Buziaki dla Was! I dzięki, że o mnie pamiętacie.

Asia pochwale sie jutro, bo musze obczaić jak zgrać fotke z tel na laptopa.

A może uda mi sie dzisiaj...

WP_20140924_001.jpg

Załączniki

• WP_20140924_001.jpg
    WP_20140924_001.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry