reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Karotka heh niech teraz cierpi i przeprasza, kara musi być ;)

Ewelinka pamiętam, że mi lekarz mówił że po poronieniu łatwiej zajść, żebyśmy uważali (wtedy nie planowaliśmy ciąży)

Jołasia &&&&

Olusia na razie kuruje się colą, dobrze działa mi na gardło, czyści :) Kolega mi kupił, bo nawet nie mam kiedy do sklepu pójść ;)

Tak piszecie o tych zbałamuconych facetach, że czuję że mojemu dziś już nie daruje. Zwłaszcza, że w weekend jedziemy do Rodziców, bo oboje pochodzimy z innego miasta, i będziemy spać oddzielnie, bo moi Rodzice nie akceptują że żyjemy bez ślubu i nie chcą żebyśmy nocowali razem pod Ich dachem przed ślubem... :/

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Olusia cola nie bez powodu nazywana jest odrdzewiaczem, mi na gardło działa zbawiennie [lepiej od cholinexu itp]. Od małego miałam straszne problemy z anginą, teraz mniej ale jak już gardło zaczyna boleć to mi się czerwona lampka zapala i lecę do sklepu po colę. Mój nauczyciel od chemii leków powiedział że poleca colę w jednym przypadku, przy przeziębieniach bo zawiera kwas fosforowy.

Maluś przeprowadzacie się? gdzie Ty?

Blair87 to mamy cos wspolnego ze soba.... tez bardzo czesto mialam anginy jak bylam mlodsza... mam juz wyciete wszystkie migdaly bo skoro robily wiecej szkod niz pozytku to trzeba bylo to zrobic... a to sie stalo jak wyladowalam w szpitalu cala opuchnieta, a zaczelo sie od gardla... wiec bede pamietac teraz zeby napic sie coli... ale z gazem czy bez...

Mychunia być może, ja colę jako lek na gardło stosuję dopiero jakoś od 2-3 lat.

Olus z gazem lekko schlodzona, żeby trochę szczypała, taką lubię. Ja kiedyś już na studiach dostałam anginy, prawie 40° gorączki, Mama dała mi leki zbiajace, to skoczyła mi do ponad 40. Jak mnie zawieźli do szpitala to zemdlalam...
A przez to że masz wycięte, to nie atakuje Ci oskrzeli i płuc bardziej?

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej laski. Na prawde piszecie duzo.
Blair ;-) beke mam z tego spania odobno. Mysle ze powinno to juz przejsc do lamusa takie rozdzielanie mlodych.

Karotka ma za swoje ;-)

Do góry