reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam dziewuszki!
Karola-
u mnie już śladu po kłótni nie ma, a godzenie było przyjemne :-D:-D
Asia-dzisiaj czuję się dużo lepiej, dziękuje że pytasz. Jutro idę do pracy.
Gochson-:-( każde słowa są zbyt małe..

Od wczoraj w łózku i dzisiaj juz nie moge wylezec. W zyciu nie pomyslalam ze moze mi sie lozko znudzic.:szok:

karolina dlatego ja staram sie nie nakręcić ale z drugiej strony ogromnie wierzę w to ze wkoncu kazda z nas dozna szczescia rosnacego malenstwa pod sercem... nic sie nie dzieje bez przyczyny. Moze te wszystkie nasze poronienia i nie udane proby sa jakimis wskazowkami zeby cos jeszcze w zyciu zmienic przed ciaza... albo moze sa po to B y pozniej jeszcze bardziej cieszyc sie z macierzyństwa. Nic sie nie dzieje bez przyczyny ;)

to tak na to by spojrzec na wszystkie rzeczy z zupelnie innej strony. Moze dla kogos to glupie ale w cos trzeba wierzyć :)

Gochson przykro mi..... :-(

MotylkowaOna no no a moze jednak.... trzymam kciuki....

Blair87 kuruj sie.... :-) nie daj sie chorobie....

karotka00 przykro mi.....

Nasze polskie prawo jest do dupy.... tak jak NFZ schodzi na psy... niestety... jak ja bym zabila tych lekarzy, gdzie przez nich umiera dziecko, bo nie ma opieki, bo nie ma tego, ze nie przyjma dziecka do szpitala tylko odsylaja a potem dziecko umiera !! normalnie masakra !!

reklama
Do góry