reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mychunia raczej nie.. chociaz z dwa razy byla taka możliwość bo sie zapomnieliśmy z Mężem ale to by było za duze szczescie... i czy to mozliwe i bezpieczne tak od razu po poronieniu?

Gochsonściskam :** biedna

Malus odezwij sie bo sie wszyscy martwimy . Mam nadzieje ze to przeprowadzka.

Asiu jestem jestem tylko spałam bo ja teraz na popołudniówki robie ale jutro mam wolne i sobie z wami posiedze.

Gochsonku kochana jestem z toba, przez was juz osiwiałam ze zmartwienia!Gdzie leżysz w szpitalu??Tulam cię mocniutko!
Cyntia Ciebie tez obwiniam o moje siwe włosy!!I trzymam mocno kciuki za was obydwie

Maluś gdzie ty bo się martwimy!????

A u mnie @ jeszcze nie ma i postanowiłam z własnej ciekawości i głupoty zatestować, chociaż miałam się pozbyć tych teściorów to jednak zostawiła ale moja wyobraźnia płata mi figle i mi sie wydawało ze jest bladzioch ale chyba go nie było , nie wiem nawet bo wyrzuciłam go do kosza!

kurcze dziołszki nie da sie nie myśleć ino sie człowiek nakreca!jestem tak zła na siebie ze szok!:wściekła/y:

kochane buziaków moc na nowy piękny dzień!

Motylkowa a ja wierze ze to Fasolka sliczna ;) nawet najwiekszy bladzioch to ciaza ;** moja pierwsza kreseczke czyli wielkiego bladziocha widzialam tyt ja a jednak sie nie mylilam. Kolejny test po dwoch dniach juz nie byl bladziochem. A wiec trzymam &&&!! :**

Mnie sie jednak wydaje ze to wyobraznia płata mi figle bo ten bladzioch to pod swiatło mi sie wydawał, nie nakrecam sie bo nie chce znowu płakać... ale ewelinko kochana dziekuję za wiare w żołnierzyki :)

Hej hej :)

No i dopadło mnie jakieś chorubsko, gardło boli, stan podgoraczkowy :( a w labie trzeba wysiedzieć 12h (zamiast 8 ).

No i z wczorajszego bałamucenia G wyszło tyle że jak wyszedł z pod prysznica to ja już spałam, hehe

Cyntia co u Ciebie?

Mychunia znam ten ból, w pierwszy dzień mega ból plus czyszczenie....

Gochson tak mi przykro :(

Motylek zafasolkowany :) tuturutu ;p

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Gochson, przykro mi. Tule !!!

Motylku a może jednak jesteś dwa w jednym :) a jak stękasz na siwki to wpadnij zrobie ci kolor :))

Blair :) a mi się udało mojego zbałamucić :) wrrrr:-)

Bezdzietna ty ostatnio pisałaś o jakimś żelu do sexiku możesz nazwę przypomnieć bo jakoś nie chce mi się trzepać całego forum. plisss

Gochson zapytaj lekarza czy jezeli to puste jajo to czy nie mozesz czekac na samoistne poronienie? Skoro beta spada to organizm juz sie do tego szykuje a naturalne poronienie to duzo mniejsze obciazenie dla organizmu. Ja tak czekalam i nie zaluje. Lekarz mi powiedzial (fakt ze dopiero trzeci bo inni kierowali na zabieg bo to najszybsze zalatwienie sprawy lecz nie koniecznie najlepsze dla naszego ciala) ze w mlodej ciazy spokojnie mozna poczekac az natura sama zacznie dzialac.

reklama
Asieńko bardzo chętnie przydałoby się jakiś kolor rzucić :) ostatnio bardzo się zaniedbałam przez tą nogę w gipsie.. a teraz tylko praca i praca która kocham i nienawidze w jednym!wiec czasu brak na wszystko :)

jeju ja to juz forum nie wyłączam jesteście mi jak siostry :)

Do góry