reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie!

Mychunia- super, że @ przyszła! A to już od tego cyklu możecie zacząć staranka czy od następnego?? Widzisz, przeczyszcza Cie z przodu i tyłu, super zaczynasz nowy cykl. Będziesz czysta jak ta lala :-D

Asiu- miłego dnia!

Witam nowe forumowiczki!

Mój wykres na owu sam się przesunal i to idealnie na ten dzień, w którym ginka stwierdzila owu. Jednak rzetelny Dziewczyny jest ten program :-D A on później jest płatny?

Witam sie i ja.... :-)
Gochson trzymam kciuki by pecherzyk ladnie rosl...:tak:

Aschlee25 tez mnie czeka wizyta u dentysty...juz sie boje.....:szok:

Anula1988 alez kochana nie ma za co.... zawsze do uslyg hi hi :tak:

Blair87 nio chyba sie skusze.... :-)

Ludzik to trzymam kciuki za serduszko....:tak:

Cyntia85 to teraz lez i nic nie rob.... :tak: wszystko bedzie dobrze....

CzekaCudu przykro mi ale moze jednak pojdz na bete... czemu mi robisz smaka na golabki? nie dobra jestes..... he he :-)

olka21 witaj....:-)

mychunia no chyba to nie jelitowka? u mnie w pracy na nocy tez non stop biegunki ze szok.... hmmm moze jakis wirus jest....

Dziewczyny, współczuję wizyty u dentysty, nic miłego :eek:

Szukam śluzu płodnego i nic :-D gdzie on jest ?!!!
Na zachodzie sypie śnieg, coraz go więcej.
Miłego dzionka :-)

Hej dziewczyny ;)
Gochson u mnie jak bylo puste jajo to pecherzyk rosl za to beta bardzo wolno. Ok 30 % w 48 godz. Wiec ja wierze ze bedzie dobrze.

Cyntia ogromnie mocno trzymam &&&&, będzie dobrze :)
witam nowe ;)

Ja wczoraj już miałam nadzieję ze moj wyczekiwany okres sie pojawil bo miałam jasno różowe plamienie ale teraz juz nic ;(( ehhh.

reklama
część :)
Witam nowe dziewczyny, rozgośćcie się :)
kawka wypita, teraz idę tościki robić

Cyntia, jak tam?
Maluś, gdzie Ty jesteś!!!!!! Mam nadzieję, że sie nie odzywasz bo sie pakowaliście i wyprowadzaliście od wiedzmy?

Do góry