reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu
Bedzie dobrze nie denerwuj sie kochana. &&&&& za wizyte :-)

Shawty
Kochana nie zapominaj o nas. Zagladaj czesciej no ;-)

Anula
Pamietam....

Wczoraj ubralam sweter na lewa str a moja mama do mnie. Popraw sie i oj bedzie jakas nowina :-) ona o niczym nie wie ale oby tym razem przesad sie sprawdzil. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Miss testowalas?
Powiedz niby temp dzis 36,5 a wczoraj 36,7 co to oznacza?

Shawty19 a ty kiedy termin masz @? U mnie na liscie masz dawno po terminie i chyba mi sie wyjade zle cie wpisalam:/ Bys napisala co tam u Ciebie;-)

Anula88 jak tam tescik?

Watpliwosci faktycznie juz test powinien wyjsc no chyba ze owulka sie przesunela...

Nie chcesz testowac?;-) dobra jestes;-) na spokojnie do wszystkiego podchodzisz...to jesli nie przyjdzie @ to wogole nie testujesz?;-) ale nas trzymasz w napieciu;-)

Julia przd owu zawsze tempka spada w dol :-) jak masz jak kup se testy owu. Albo w sumie i tak idziesz na monitoring to ci gin potwierdzi :-) &&&&& :-D wykorzystaj malza doszczetnie ;-) wysoka masz tempke w pierwszej fazie. Moja zazwyczaj ciagle jest ponizej 36 ;-) ale kazdy ma indywidualnie :-) zrob sobie wykres albo na ovufriendzie pisz sobie to zobaczysz jaki fajny wykresik wychodzi :-)

Shawty
Ale ze nie testujesz bo wiesze ze jestes w ciazy czy jednak na dobre odpuscilas?;-)

reklama
Shawty trzyma nas w napieciu hihi;-) ja jednak licze ze to ...&&&&&&&&

Miss aha no widzisz mam konto tam wczoraj sobie odswiezylam;-) no mierzenie temp w srodku cyklu tez nam nieda takiego obrazu jak od poczatku;-)
Do pracy mam powrot 2 pazdziernika wiec sie dowiem do tego czasu czy sie udalo hehe.

Na 14 jade do lekarza bo mam wejsc miedzy pacjentkami;-)

Miss testujesz dzis?????

Ostatnia edycja:
Do góry