reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Grochson to teraz trzymam kciuki zeby pecherzyk pieknie rosl
Mnie dzisiaj przyszlo wezwanie na kontrolna wizyte u stomatologa i juz sie boje:szok:

Nooo jestem po pracy, w końcu! Ale tu się działo :szok::szok:

Asiu- dobrze, że podregulujesz te PRL. Fajnie, że ginek będzie Ci obserwował cykl i dokładnie się dowiesz czy i kiedy jest owulacja i czy jest prawidłowa! To bardzo dobrze! Ciesze się, że Ginek ma pomysł na Ciebie :tak:

Maluś- dzielnie Ci kibicuje przy przeprowadzce. Olej Teściów, już dość krzywdy narobili całej Waszej Czwórce! Musisz to przerwać!

Cyntia- trzymam kciuki oby tym razem było dobrze. Czekamy na wieści, na DOBRE wieści dodam :tak:

Gochson- bardzo dobrze, że ciąża poamaciczna wykluczona. Zrobili Ci te laparo? Teraz cekamy na wzrost pęcherzyka!

MotylkowaOna, Olusia, Karolinka- dziękuje, że wierzycie w moją uwolnioną komórke jajowa, hihi :-D

Mychunia- przy Tobie to nie da się być na diecie ;-)

Aschlee- zęby to podstawa! Ale już proszę zmienić nastawienie, będzie dobrze!

Lalka- trzymam kciuki!

Mligocka- no jam nasza chora się czuje? Podkuruj się szybko, bo starania czekają! :-D

Anula1988no ja wiem dlatego tez chodze ale nie powiem zebym nie miala cykora...przek kazda wizyta 239.gifZobacz załącznik 606717

Załączniki

• 239.gif
    239.gif
    9,9 KB · Wyświetleń: 71
No dobra wreszcie do domu dotarlam. U nas taka sniezyca ze cale trojmiasto zparalizowane. Pol godziny garaz odsniezalam grrr.

Gochson trzymam kciuki aby pecherzyk rosl zdrowo.

Ja dostalam Bromergon. Czy ktoras w was to brala?
Dziewczyny u nas jest taki stomatolog ze spac na fotelu mozna. ;-)

Asiu- moja siostra brała bromek, ale nie będę Ci pisać, bo ona akurat źle na niego reagowała i długo nie dała rady go brać... Miała praktycznie wszystkie skutki uboczne z ulotki :-(

Gochson- a pęcherzyk jest prawidłowo umiejscowiony w macicy?

Aschlee- Twoje emotki sa po prostu zaje*** :-D Uwielbiam je :tak:

reklama
Anulka no czytalam wlasnie ulotke troche slabo. Mam brac na noc bo mowil ze moze byc gorzej. Boje sie jedynie zawrotow glowy bo z tym walcze juz tyle czasu i jest to na prawde uciazliwe ze boje sie tego akurat. Ale zaczne razem z tym brac cos na zawroty. Jestem dobrej mysli. A myslisz ze przez to ze prl wysoka to lh moze byc niskie. Ginek mowil ze moze byc tak ze nie ma ovu przytakij prl

Gochson badzmy dobrej mysli

Do góry