reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lili czuje sie ok tylko czasem martwi mnie pobolewanie brzucha.Nie jest jakies uciazliwe ale jak juz jest to troche sie martwie :tak: ogolnie zaliczylam pierwsze mdlosci,chodze non stop glodna i spiaca ;)

Missiiss kochana ja zaciskam kciuki bardzo mocno :tak:

Dzieki dziwczyny za odpowiedz. Na was normalnie to zawsze mozna polegac!:-)

Tinus
Hmm a u mnie to chyba przez inofolik bo to dziwne jest dla mnie ze tak boli.

Aachlee
To ze ciut brzuch boli to normalne i pachwiny pamietam ze bolaly mnie.bo sie rozciaga. Natomiast jesli cie cos niepokoi pytajj ginka. Ja juz po pierwszej ciazy wyszlam z zalozenia ze wole zeby mnie uwazali za chisteryczke niz zebym cos przeoczyla :tak: ale ja tak mam przez doswiadczenie przykre. Bedzie wszystko dobrze zobaczysz!:-)

Witam sie kochane jeszcze weekendowo :-)

Mychunia, Motylkowa ja tez jak dziewczyny zazdroszcze brzuszkow i ruchow i tego stanu..:tak:

Watpliwosci kciuki to trzymamy juz, aby w pracy bylo wszystko dobrze :-)

Blair piekna suknia :tak:

Missiiss kochana nie zalamuj sie i uwierz, ze w koncu i do Ciebie to szczescie przyjdzie.. jestem tego pewna jak tego, ze dwa razy dwa to cztery i zaciskam mega ogromne kciuki za jutro kochana :-)

Julia kochana 3.09 to byl termin poprzedniej @, ktora przyszla wczesniej bo 31.08 niestety, ale juz jestem po i termin kolejnej wredoty jest na 28.09 ;-)

Didi i ja sie witam i trzymam kciuki za test :-)

Aschlee ryby i mleko w tubce? :-)Kochana i ja sie usmialam i jednoczesnie mnie az w srodku skrecilo ;-):-D

Missiiss odnosnie tych piersi i bolu itd.. ja jeszcze nie biore infolicu, a po owu mam tak, ze pobolewaja mnie przy dotyku czasem mniej czasem bardziej i to trwa pare dni.. czasem i dwa tygodnie...

Aschlee ja rozumiem Twoj strach o kazde pobolewanie brzucha.. wiesz jak bylam w ciazy to pamietam tamto pobolewanie i mdlosci i bolace piersi i inne objawy... potem nagle ustaly, a ja bylam niedoswiadczona i nie wiedzialam o co chodzi... dopiero na wizycie dowiedzialam sie czemu... teraz jak mi sie uda zajsc w ciaze to tez pewnie bede sie bala o wszystko i tak przez dziewiec miesiecy a najbardziej to do tego 3 miesiaca.. wiec to normalne kochana, ze sie boisz.. ale trzymamy kciuki i bedzie dobrze zobaczysz :tak:;-)

Kochane wybaczcie, ze Was tak zaniedbalam ostatnio, ale mialam pare spraw i bylam tak mega padnieta po calym tygodniu pracy, z ekiedy w domu siadalam do kompa to zasypialam od razu i to czasem z kubkiem herbaty w dloniach i moj m mnie budzil .. ;-)waga mi leci w dol ....;-) nie wiem po prostu jestem mega przemeczona ostatnio... dodano mi obowiazki w pracy, a pensji nie zwiekszono haha ale co nas nie zabije to nas wzmocni nie? :-D szukam po cichu nowej pracy, bo przy takim tempie to sie wykoncze chyba ;-) poza tym potrzebowalam odpoczac przez ten weekend i troche mi sie udalo.. wyciszylam sie.. jest we mnie zwatpienie, z ekiedys uda mi sie zajsc w ciaze, ale moj M obiecal mi, ze zajde, a ze jest przekonujacy to nie mam wyboru i mu wierze :-D wiem, ze to przyjdzie, ale przygnebia mnie czekanie i ciagle porazki, a tak bardzo pragne dziecka.... wiem, ze bede mama, ale chcialabym juz, bo po prostu nie mam sily dalej czekac ;-) no i ostatnio duzo myslalam i porozmawialam z M i doszlismy do wniosku, ze chcemy spontanicznego slubu.. to takie szalone, ale kal tylko oboje bedziemy mieli wolny czas idziemy sie rejestrowac do urzedu na pierwszy wolny termin :-D OMG jak podjelismy ta decyzje to normalnie lzy szczescia lecialy mi policzkach i skakalam ze szczescia i na nie niego doslownie wskoczylam hahaha dobrze, ze silny i twardo stal i sie nie wywrocilismy, a potem hmm .. bylo milo :-D
Rozpisalam sie, ale potrzebowalam tego i powiem Wam, ze jestem cala happy :-D

Buziaki i dobranoc kochane :-)

reklama
Do góry