reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Annamaria
Swoje gniazdko to juz mega duzo. Ja tez chyba gdyby nie to mieszkanie to nie wiem czy bym sie zdecydowala tak na 100% na kolejne dziecko. A teraz jak juz od jakiegos czasu mamy zapewniona ta gore ktora byla w stanie surowym chyba tyle lat ile ja mam , to juz latwiej zaplanowac rodzine i taka pewnosc sie ma ze nikomu sie nie bedIe wchodzilo w droge i przeszkadzalo. A i po pracy rodzice beda mieli jak odpoczac :-)

reklama
Osiczanka- witaj :-)

Shawty- trzymaj się z tymi plecami kochana :tak:

Tabasia- dziekuje, wiesz to jest już facet w sile wieku, ale przyjaciel jakich mało i nie mogę przestać myslec o tym wszystkim

Missiiss- powodzenia z remontem kochana, ja tez nie lubie kiedy cos się u nas remontuje, mamy dom, ostatnio była wymiana dachu, sprzatanai od groma, byle jakie malowanie i już Meksyk się robi, ale najbardziej lubie efekt po remoncie kiedy wszystko blyszczy hehe, dom do sakiewka bez dna :-D

A diet nie lubie i nie jestem na zadnej, kiedyś bylam, ale schudłam za bardzo, doszło do tego to, z ebyl początek studiow, wiec zalatanie i brak czasu. A teraz jem wszystko, oczywiście w rozsądnych ilościach, słodycze od czasu do czasu, bo mnie do nich ciagnie raz na jakiś czas. Mam taka prace ze jestem dużo w ruchu, ciagle w biegu, w ogole to mój M się smieje ze mnie, ze nie może za mna nadazyc, bo ja rzeczywiście ciagle w ruchu, uwielbiam sport i spacery, nie korzystam z widny tylko biegam po schodach i figure swoja uważam za mój sukces, nie jestem za chuda, ale figure mam bardzo dobra :-D:cool:

Mam dosc tej pogody..:no:

Jazza
No w domu z ogromnym ogrodem jeszcze wiecej roboty. Skarbonka bez dna dokladnie. Ja mam stary poniemiecki dom ale z dobudowka zyskalismy dwa razy tyle miejsca co sam dom taka duzo dobudowke zrobil moj tata z braten swoim. Dlatego na samej gorze mamy 60 m2 3 pokoje lazienke i kuchnie :-) i duzy schowek :-) a jeszcze jakk kiedys bedzie jeszcze jedna to z kuchni schody na strych i nasza sypialnia na stryszku z oknami dachowymi :-)
A co do diety to ja nie lubie diet konkretnych typu dukan montignack czy jak mu tam. Jem rozssadnie. Czasem duzo bialka poprostu bo sluzy mi w ofchudzaniu. Kiedys bylam laska w sam raz a teraz szkoda gadac ale wezme sie za siebie na maxa po porodzie bo przy karmieniu cyckiem duzo mnie ubywalo :-D wiec licze ze to mi pomoze. A narazie powoli bede sie starac ograniczac cukry coby leki na mnie dovrze dzialaly i by owu byla :-)

My nie bedziemy kupowac mieszkania bo raz mam w polsce spory dom tzn moi rodzice i dziadkowie i nawet jak nam sie powinie noga to tam sa dwa pokoje i osobna kuchnia wolna .. a dwa to kiedys bedzie nasze . P tez po mamie bedzie mial pol domu ..
Tzn juz to jest jego ale jego mama tam na mieszka bo jego tata po rozwodzie przepisal dom na synow .
A nas narazie na kredyt nie stac tutaj w niemczech a mieszkania tutaj nie sa drogie do wynajecia i narazie taki wynajem nam odpowiada :)

A Ty Aschlee wynajmujesz czy kupiliscie mieszkanie?:)

Mnie podbrzusze juz zaczyna bolec ..

Dzis mam 22dc wiec 9/10dni do @ wiec jeszcze tydzien do testowania o ile w ogole przed @ zdaze zatestowac :p
Kupilam sobie 50testow za 6e i mysle zeby przez pare miesiecy tydzien przed @ testowac codziennie i zobaczyc co z tego wyjdzie.. moze mam faktycznie problem z zagniezdzeniem i cos na testach wyjdzie.. grrr juz sama nie wiem..

Warpliwosci na razie wynajmujemy a planujemy wybudowac sobie cos swojego ;) ale czekamy do wiosny :tak:

Tabasia nir mam pojecia dalam na luz calkowity nie wiem kiedy mialam owu itd...

Jeju dawno mnie tu nie było a tu tylu dziewczynom sie udało Wspaniale
Gratuluje
Susel buziaki przeogromne i trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy
Asiasz Super Gratuluje

I za resztę zaciazonych Gratuluje

U mnie bez zmian zachodzę o tracę
I oczywiście za każdym razem nadzieja ze jednak tym razem bedzie dobrze
Ale jęk teraz sie nie uda to 3 dnia nowego cyklu zaczynam porządne badania miedzy innymi sprawdzę czy nie mam konfliktu

Buziaczki kochane i powodzenia kolejnym staraczką :*

Watpliwosci- kciuki zaciskam za testowania, aby @ nie przyszla ;-)

Missiiss- w dietach to grunt jesc zdowo kochana a zobaczysz urodzi sie kolejne malenstwo to bedziesz biegac za dwojeczka i raz dwa wszystko zleci :-)

reklama
Dzieki Jazza za Ciebie tez mocno trzymam kciuki :)

A co do diety to ja 1.5msca temu przestalam uzywac cukru ,nie smaruje pieczywa, jem tylko ciemne pieczywo, nie jem sosow i odrzucilam wszystkie napoje slodkie i zjechalam z 60 na 56kg ..
Tylko u mnie problem w tym ze nie lubie w ogole warzyw wiec staram sie chociaz pomarancze jedna dziennie zjadac albo jakis inny owoc :p
Do cwiczen niestety przekonac sie nie moge hahaha...
to niemieckie jedzenie to masakra w zeszlym roku w czerwcu przyjechalam zmtu z waga 54kg ktore trzymaly sie pare lat a teraz mialam juz 60kg :O

Do góry