reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

czyli beta nie jest az tak zla?? no bede myslec pozytywnie i mam nadzieje ze bata bedzie rosla a nie spadala:) :D oby sie nam wszystkim w koncu udalo:)

reklama
Martaha tak ja też chętnie bym tylko ciągle testowała - narazie próbuje się trzymac i tak zatestować dopiero koło poniedziałku - ale coś mi mówi ze nie wytrzymam :dry: Własnie tak jak Ty boję się ze za wcześnie i strace nadzieje. eh cięzko :)

Archea póki @ nie ma to nadzieję nadal mam. Dodatkowo od niedzieli ciągnie mnie w podbrzuszu - przed okresem zawsze tak miałam na max 1 dzień przed, za to w ciąży zawsze od tego się zaczynało, chociaż wtedy też miałam bardziej obolałe (.)(.), ateraz tylko bokami mnie ciągną... no co ma być to będzie - tak sobie mówię i nadal rozmyślam :)

Archea...
ja tez tak myslalam w tym i tamtym mscu...
ale teraz powiedzialam sobie ze a zrobie test z ciekawosci pewnie i tak wyjdzie negatyw - i jak wyjdzie jedna kreska to szykuje sie na @... ile dni masz do @? ja 4-5 dni...

Proponuja mi tez zrobic (na ovufriend) bete + progesteron... na co ten progesteron? co ma stwierdzic?

chyba jeszcze w pon pojde... chyba nie za wczesnie w pon na druga bete?

AnnaMaria moje gratulacje:-):-):-):-) super, że Ci się udało:-):-) cieszę się Twoim szczęściem:-):-) no to raz dwa fluidki :tak::tak::tak: beta może i mała, ale czego oczekujesz w tak wczesnej ciąży??? ja jak nie byłam w ciąży to beta i testy nie wychodziły, więc już o tym nie myśl tylko się raduj :tak::tak::tak::tak:

jazza nie łam się;-) będzie dobrze, musi być dobrze;-)

Malena
przesylam fluidki chociaz sama jeszcze nie wierze:) moze uspokoje sie w pon-wt jak pojde na druga bete i sie okaze ze wszystko dobrze wzrasta... mam nadzieje ze nie jest to ciaza biochemiczna ... naczytalam sie niepotrzebnie - dobra juz mysle pozytywnie:)

Teraz rozumiem jak Majdaczek mimo pozytywnej bety zamartiwala sie czy mimo wszystko to oznacza ciaze i czy wszystko ok...

oby wszystko bylo ok i u mnie i u was... Inofolic!

AnnaMaria doskonale rozumiem Twoje obawy, ale zamartwianie się na pewno nie pomoże;-) powiedz mi proszę, na kiedy masz/miałaś termin @?? i w ogóle jak sie czujesz? czy coś szczególnego zaobserwowałaś?? pytam bo sama mam dostać @ ok 27-28.08.:-p:-p sorry, że już Cię męczę :-p

fluidki złapane pełnymi garściami :p

termin @ na 26.08 czyli dzien przed Toba:)

a co czuje - w sumie nic konkretnego procz przeziebienia... moze ono mi te objawy zaglusza...a moze za wczesnie... jedyne co to bol sutkow (ale tak tez mialam czasem przed @) - sa bardzo wrazliwe... maz na macanko sie nie zalapie... :) czasem lekko - leciutenko poboli przez kilka sekund jak na @...

no i o niczym innym nie mysle tylko o spaniu - ale to przez to przeziebienie przez ktore nie mam tez apetytu...

termin @ na 26.08 czyli dzien przed Toba:)

a co czuje - w sumie nic konkretnego procz przeziebienia... moze ono mi te objawy zaglusza...a moze za wczesnie... jedyne co to bol sutkow (ale tak tez mialam czasem przed @) - sa bardzo wrazliwe... maz na macanko sie nie zalapie... :) czasem lekko - leciutenko poboli przez kilka sekund jak na @.

no i o niczym innym nie mysle tylko o spaniu - ale to przez to przeziebienie przez ktore nie mam tez apetytu...

życzę Ci kochana wszystkiego dobrego :tak::tak: nie myśl za dużo tylko się ciesz bo to szczęście jest niesamowite :tak:

reklama
A kiedy druga bete i progesteron? czy w sobote druga beta nie bedzie za wczesnie??

jupi:):)

mam od jutra wolne i caly przyszly tydzien:) urlop!:)

Ostatnia edycja:
Do góry