reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny bedzie dobrze mam nadzieje ze zasypiecie nas pozytywnymi testami;-)

Archea podchodze tak do tego bo mam plany ze jak nie ciaza to moze sie uda wyjechac do pracy na krotki okres;-)
Zobqczymy co mi do glowy strzeli hehe;-)

Lili oczywiscie jutro cie wrzuce na liste;-)

Mam wyniki moczh ale tak sie znam ze nic niewiem haha

reklama
Jazza, popieram to co napisałaś. Trzeba się zacząć cieszyć tym co mamy, a los nam może sam przyniesie coś więcej :) Ja zaczęłam wychodzić z podobnego założenia, jednak wiadomo jakieś tam nadzieje pod koniec cyklu zawsze są i zawsze będą :)
Jednak nie zamierzam się spinać. Postaram się, żeby było dobrze i żeby nie myśleć o tym ;)

Witam sie porannie :-)

Shawty- wlasnie :tak: tez pod koniec cyklu nadzieje zawsze mam i bede miala ;-) teraz np zastanawia mnie czemu oznak zblizajacej sie owu jezcze nie ma ;-)

Brrr zimno na dworzu.. ja nie chce i stanowczo nie lubie :no::-p to nie moje klimaty, bo juz marzne :nerd:

Milego dnia kochane :-)

Zdecydowanie mam tak samo :)
Pogoda mnie dobija, rano to aż się z domu wychodzić nie chce, tym bardziej jak budzę się rano i jest jeszcze ciemno/szaro na dworze.
Co do starań, to ja dopiero zaczęłam cykl. Pożegnałam się z @ i teraz zbliżam się wielkimi krokami do ovu :) Aczkolwiek mam dziwne przeczucia że i w tym miesiącu nic z tego nie wyjdzie :p

Aczkolwiek mam dziwne przeczucia że i w tym miesiącu nic z tego nie wyjdzie :p
a gdzie pozytywne nastawienie ? a gdzie afirmacja ? jeslli nastawisz sie ze nie wyjdzie to tak sie stanie :( "zaprogramuj" sie na to ze sie uda , po przytuankch mozesz sobie wyobrazac np ze nasionka przeplywaja przez narzady i gnaja w kierunku jajeczka, potem wyobrazaj sobie ze za 2 tyg robisz test i widzisz II kreski i wyobraz sobie ta twoja radosc i jak mowisz to swojemu mezowi a on sie mega cieszy

Wiesz co...czasem człowiek ma takie głupie przeczucie, że coś się stanie. Albo coś dobrego albo coś złego..Mimo sszczerych chęci za każdym razem przed terminem @ mam przeczucie, że to nie to. Potwierdza się.
Co ma być to będzie :)

reklama
Do góry