reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

:-) ja lubie chodzic do pracy ale nie do swojej takiej jaka mam obecnie ;-) i tak nawet jak by mi sie udalo we wrzesniu to caly wrzesien bede musiala przepracowac. O ile ktos by mi dal l4 na poczatku ciazy. No ale o to bede sie pozniej martwic najpierw musze miec owu... a z tym juz gorzej. Oby inofolik i nowe leki daly rade.

reklama
Jazza
Zaakceptowane :-D

Wiecie co ja przegladam tak te ulotki z tych gor co pozbieralam i normalnie spakowalabym sie i pojechala z powrotem ale na tydzien a nie tylko dwie noce ;-) juz sie nie moge doczekac nastepnego wyjazdu!:-)
Ktoras pisala chyba w srode czy czwartrk ze tez do zakopanego jedzie ale nie pamietam kto. :-) kto wie moze sie mijalismy na krupowkach haha :-D ;-)

Jakos czas mi sie wlecze. Juz bym chciala zeby jutro bylo. Jade zamowic drzwi do pokoi plytki i umywalke do lazienki. Moze jakies zyrandole kupie ;-) szkoda ze bez meza no ale jak znalazl ta prace w koncu to niech siedzi i pracuje. Odciazy mnie troche przynajmniej :-) jasko narazie grzecznie siedzi w piaskownicy to i ja mam czas chwile popisac. Ale w sumie to zasypiam na siedzaco. Taka jestem zmeczona

hejj:-) wiecie co, tak siedzę i czytam jakieś inne przeróżne fora (temat dobrze znany - brak ciąży) i stwierdzam, że los naprawdę jest okrutny. każda z nas użala się nad sobą mówiąc "dlaczego ja", a tych "ja" jest na pęczki:no::no: szok :no::no::no::no:
po przeczytaniu można już zupełnie stracić nadzieję :-:)-:)-( dobra, już nie zamulam...

ktoś testuje??? jakieś dobre nowiny???

Dokładnie - tylko żeby tu się nagle cisza nie zrobiła przez to fb :-)

Julia trzymam &&&& za bete :-)

Powiem Wam że w ten długi weekand też byłam w górach - wiec chyba Nam się grupowo nagle zachciało gór :-p ale jak już się wraca z takiego wypoczunku to przyznam, że cięzko ponadrabiać wszystkie wieści od Was :)
Byłam jeszcze dziś na małych zakupach po spodnie - oczywiście licze, że nastepne będę musiała kupic z gumką zamiast zamka :) czego wszystkim i każdej z osobna również życze ! :-)

hej hej :)
Czytam Was ale nie pisze bo nie mam co :(
U mnie 18 dc i kompletnie nie wiem czy byla ow czy nie :D
W nd miałam 1 rocznicę ślubu więc przez weekend odpoczywalismy i się relaxowalismy, w koncu mąż mnie zabrał do teatru hehe :D
Shawty my tez mielismy jechac do Zakopanego uwielbiamy ale wyszlo inaczej balam się troszke pogody;/
Malena ja dostałam rade o znajomej nie czytac za duzo bo nigdy nie zajde :p

reklama
Do góry