reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Oj u mnie na jednej sie nie zakonczy pewnie z 4-5 jeszcze zalicze...
A @ nieprzyszla pewnie sie spozni... bo dzis 31 dc zreszta nigdy o czasie nie przyszla

hej... witam sie:)
dokladnie za 6-7 dni mam dostac @ ale cos mnie rano lekko brzuch przez chwile bolal to cos mi sie wydaje ze bedzie szybciej... ja w pracy :/ dzis i jutro musialam przyjsc - mam nadzieje ze w pt juz nie...

dalej lecze przeziebienie - gardlo przeszlo ale walcze z tym glupim katarem - leci mi i leci.... najpierw z jednej strony teraz z drugiej:/ od tego kataru mam wrazenie wielkiego nosa i az glowa boli.... a na dodatek dzis od rana klienci .....

poszlabym spac najchetniej... rano nie moglam wstac - chyba godzine chodzilam na spiaco... teraz jak siedze to zaraz zasne... nie mam apetytu... tylko ciagle pije - jak nie przejdzie mi do konca tyg to pojde do lekarza zeby to przeziebienie w cos gorszego nie przeszlo ... ale w sumie tylko glowa i katar mnie meczy...

Witam dziewczyny.
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam urlop i jakoś nie było czasu siąść przy komputerze.
Ja w poniedziałek byłam z synem ściągnąć szynę, lekarka posłała nas do szpitala pediatrycznego do przychodni i tam złożyli mu kolejną szynę na co najmniej tydzień, potem zrobią mu zdjęcie kontrolne, bo nie podobają się pani chirurg jego kości strzałkowe. A wydawało się, że to zwykłe skręcenie:no:
Ja w poniedziałek miałam pierwszą wizytę :-D ciąża potwierdzona :tak: moja kruszynka jest jeszcze bardzo maleńka, serduszka jeszcze niestety nie widziałam, ale jak na razie jest wszystko OK.
Powiedźcie mi dziewczyny, które miewały poranne mdłości, od którego tygodnia je miałyście?

shawty trzymam mocno kciuki za kolejny cykl. W Zakopanym wypoczęłaś, więc na pewno tym razem się uda.

Blair i Tinuś wielkie gratulacje z okazji waszych rocznic.

julia trzymam kciuki za kolejny cykl, na pewno się uda, musisz w to wierzyć.

AsiaSz czytałam Twoje posty z przed kilku dni i chciałam Cię jeszcze raz przeprosić, że odezwałam się odnośnie płci Twojego dzidziusia. Jest mi z tym okropnie głupio. Ale to chyba hormony we mnie buzują i czasem palnę jakoś głupotę. Ja po prostu jestem jakoś tak negatywnie nastawiona do tego całego potwierdzania płci dziecka przez lekarzy. Chyba dlatego, że przy drugiej mojej ciąży lekarka bardzo mi namieszała, zmieniała zdanie co wizytę, aż ją potem poprosiłam, żeby już nic nie wróżyła. Teraz tak ostrożnie podchodzę do tego tematu. I życzę Ci Asiu, żeby Twoja dzidzia była przede wszystkim zdrowa, żebyś spokojnie donosiła ciążę i tak po cichutku życzę Ci, żeby to był Twój ukochany Igań. A tak na marginesie śliczne imię wybraliście. Jeszcze raz przepraszam.

reklama
Do góry