reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula- bo faceci juz tacy sa.. najpierw sie staraja, a jak juz zdobeda to przestaja sie starac albo staraja sie mniej.. ale jak sie faceta podstawi pod sciana raz na jakis czas to sie starac sie znowu zaczyna.. wierz mi wiem co mowie... :)
A pewnych rzeczy oni nie zrozumieja...moj tez tych ma podejscie w tych sprawach jak inni.. wiem, z emoge mu sie wyzalic, ze przytuli, ale wiem, ze wszystkiego nie zrozumie..
Ale mowie Ci postaw swojego raz na jakis czas pod sciana i zobacz czy zacznie walczyc...z reguly to zdaje egzamin :)

Majdaczek- tak kochana takie podejscie jest najlepsze i lepiej sie czuje z tym kiedy wlasnie tak mysle.. wczoraj porozmawialam sobie z moim i takie wlasnie postanowienie podjelam :)..lepiej sie z tym czuje :)

reklama
Nie odzywam sie bo jestem w polsce .. pozarlam sie z P i akurat moj kumpel wracal do pl na dwa tygodnie i.mnie zgarnal .. w sobote prawdopodobnie wracam do niemiec to wtedy nadrobie wszystko .. mam zaleglosci od zeszlego poniedzialku .. buziaki!!!

Witajcie udzielalam sie w temacie starania od jesieni 2013. I wtedy sie udalo zajsc w ciaze lecz niestety poronilam w marcu juz drugi raz. Ale startuje od nowa we wrzesniu. Po poronieniu mialam problem z okresem pojawily sie torbiele i teraz zaczynam ostatnie opakowanie tabletek anty na wysuszenie ich. Ciesze sie ze juz ostatnie i we wrzesniu zaczynam starania pelna para :)

Hejka Dziewczyny,

wrocilam z urlopu, chcialam sie przywitac i powiedziec, ze zyje. Zdechl mi laptop i pisze szybko z pracy, nie zdazylam jeszcze nadrobic, wiec nie wiem kto zafasolkowany itd. Nam sie nie udalo znowu tym razem. Jak kupimy nowego kompa, nadrobie posty i sie odezwe, bo nie mam chwilowo mozliwosci siedzeic kilka godzin na Forum i czytac wszystkie posty.

Pozdrowienia!

Asiu - mam ciuszki i trochę rzeczy do szpitala. We wrześniu ruszam pełną parą :)
Jutro idę z młodą do szpitala na kontrolne badania wątroby ale będę zerkać ma wieści od ciebie.

Wątpliwości - robisz jakieś badania jako że jesteś w Polsce?

Właśnie moje testy owu pokazaly negatyw, wiec dzisiejsze serduszkowanie raczej juz nic nie da.... jedynie pozostala malutka nadzieja ze te pierwsze dni serduszkowania z pozytywnym wynikeim testow owu cos przyniosa... ehh

reklama
Do góry