reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mississ pamiętaj, że my Ci zawsze kibicujemy i życzymy Ci jak najlepiej w każdej sprawie.

anula zazdroszczę Ci tej cierpliwości, Ja bym nie wytrzymała :) Trzymam kciuki.

jazza też bardzo nie lubię zimy i też jestem wielki zmarzluch. Mój mąż się zawsze ze mnie śmieje, bo mówi, że wie kiedy zbliża się zima, bo Ja zaczynam w dresie spać :) Mogło by lato trwać przez cały rok.

Ja sobie właśnie uświadomiłam, że jeszcze 3 tygodnie i moje dzieci wracają do szkoły i przedszkola. Starszy druga klasa, no to się teraz zacznie, przygotowania do 1 Komunii Św.

anula Ja właśnie dzisiaj zrobiłam prawie ostatnie zakupy szkolne. Jeszcze tylko temu starszemu muszę kupić książkę do angielskiego, a temu młodszemu książkę do zerówki, no i na szczęście koniec :) Ale załamało mnie jak zamówiłam temu starszemu zestaw książek do 2 klasy i kosztowało nas to 250 zł. Masakra, a będzie jeszcze drożej.

A ja kochana sie zalapalam na darmowy elementarz bo my 1 klasa i tak głośno o tym bylo myślałam że ściema a tu prosze ... wiec my tylko wyprawka ...

reklama
Do góry