reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hey Majdaczku ....

Suwaczki to w ustawienia i tam jakos w profil,avatar ... niw pomoge bo ja w tel siedze ...

U mnie termin @ minol w sobotę hehe i tez jej nie ma ... nie placze z tego powodu ;-)

Wczoraj film oglądaliśmy ... chryste wylam jak glupia ... takie emocje byly ....

reklama
Dzień dobry :-)
anula88 idziesz na bete????
majdaczku oj mdłości..wiem coś o tym trwają cały dzień..ehhh kiedy się wybierasz do lekarza na podglądanie pęcherzyka????;-)
miss będzie wszystko dobrze nie smuć się !!!!
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki :-):-)

A u mnie to bez szału...przez weekend temperaturka pięknie rosła a dzisiaj co? spadek ! :)
czyli w sumie jest normalnie...
Poza tym myślami jest już przy wyjeździe :)

Anula
Dzieki kochana :-* szanse sa alr za duzo czytalam wypowoedzi osob ze w ogole utracily po tym zabiegu prace jajnikow. I ja sie tego najbardziej boje. Bo gdyby to byl jeden procent to jeszcze a ja kilka takich osob znalazlam i czytalam ich odczucia jakie sa wsciekle. Boje sie tego poprostu i jakos w srodku czuje ze zle to sie skonczyloby dla mnie. Takie wewnetrzne przeczucie. Przeciez jak lekarz to zaproponowal to sie ucieszylam nawet pisalam o tym na forum a pozniej jak sie rozeznalam w temacie i bardziej zaglebilam boje sie komplikacji. To jest ryzyku jak dla mnie za duze a nie wiem czy on mi przepisze femare albo gonadotropiny :-( mocniejsze od clo.... bo nie zabardzo sie do tego palil :-( gdybym moze miala regularne cykle moze to bym ciut mniej to przechodzila a to wiesz jest takie czekanie na ta owulacje do usranej smierci :-(

Kasik w sumie wstalam niedawno ... ale jakoś tak na spokojnie później podjade ... u mnie to i tak wyniki jutro .. bbo noe wiem gdzie to takie labo u nas ze w necie wynik ale Zrobie zrobie ...

Schwaty milego "działania" ;-)

Misiss a moze inny lekarz pomorze ... moze wpisze jak powiesz jak sytuacja wyglada
.. moze prywatne ... ja wiem kasa .. no ale jak człowiek zapłaci to inaczej ...

Próbowałam i zrobiłam tak jak pisałyście, ale dalej nie wyskakują :(

KasikP własnie się zastanawiam, najchętniej to bym już poleciała, ale nie chce, żeby było za wcześnie. A u Ciebie kiedy było już coś widać?

shawty coś dla Ciebie posyłam, więc czekaj na pocztę. Mi się już nie przyda, a Tobie może pomoże i przyniesie Ci szczęście. Ja w to wierzę.

reklama
Dzien dobry wszystkim :-)

Missiiss- przytulam.. i zycze z calego serca aby wszystko bylo dobrze..moze rzeczywiscie zaryzykuj i zrob ten zabieg..moze wtedy bedziesz spokojniejsza.. nie wiem ja sie nie znam, ale dzieki temu bedzie jakas szanse na owu i zajscie w ciaze to zrob to :)..trzymam kciuki :)

schwaty- powodzenia ;-)

A ja w sumie nie mam co pisc..dopiero @ sie skonczyla, wiec nowa nadzieja :) tylko dzis przy poniedzialku nie mam juz tak dobrego humoru jak przez weekend mialam...bo M w pracy, ja na urlopie i ta moja nadzieja chwiejna jakos ...
Milego dnia :-)

Do góry