reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczynki. Widze ze wszystkie prawie mamy urlopowe dzieci :-) nasze jest z Paryża :-D

Julka ale fitolizyne kup sobie i popij pare dni bo jak to zostawisz to kto wie czy gorzej nie bedzie za jakis czas.

Milego dnia.

Majdaczku trzymam kciuki za bete!!!!

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014 Mychunia ( cykl)
GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)
LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)
MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)
KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl)

Starające się: 14

LIPIEC
Aschlee25 - @ 30.07

SIERPIEŃ

yesenia - @
06.08
anula88 - @ 09.08
Polsie - @ 10.08

missiiss1301 - @ 13.08
shawty19 - @ 16.08
Blair - @ 19.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
Malena100 - @

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09

POCZEKALNIA
jołasia ,Dominika89

Ostatnia edycja:
AsiaSz dziękuję Ci bardzo, trzymaj, trzymaj. Teraz trochę wesoło mi się zrobiło jak przeczytałam Twojego posta, że Twój dropsik z Paryża, bo moja siostra właśnie wraca z Paryża, ale oni mają już dójkę dzieci i nie planują raczej więcej, wręcz przeciwnie siostra się boi, że może przytrafić się jeszcze jedno. Oczywiście by się na pewno bardzo cieszyli, ale znalazła wreszcie wymarzoną pracę, mają już córkę i syna i raczej jej teraz nie spieszno z powrotem do pieluch. Faktycznie coś w tych urlopach jest :)

Hey ...

Majdaczku nie denerwuj się, zobaczysz jak beta ładnie rośnie no i na pewno cie to uspokoji ...

Anna ... a moze testy do d...

Wieczorem tak mnie lewy jajnik bolal jak nigdy .. myslalam ze wyskoczy dopiero jak sie polozylam to przeszlo ....

julia jakbym mogła Cię prosić, to wykreśl mnie z listy, ale na razie nie wpisuj na listę dziewczyn, którym się udało. Wolę nie zapeszać. A nie chcę być już na liście z terminami @, bo źle mi się na nią patrzy :) Dziękuję CI bardzo

Majdaczek prosze bradzo:) to daj znac jak mam cie wpisac do II kreseczek:)
Trzymam kicuki za bete&&&&&

Yesenia kochana co z toba? daj znac:)
Aschlee hallo:)

Malena100 i watpliwosci poprosze o date @:)

reklama
Do góry