reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Archea 1 rocznica;-);-);-);-)
Ale zeby niebylo corka planowana;-) po prostu niezalezalo mi na slubie czas lecial i chcialam najpierw dziecko;-)
Powiem ci ze bylam w 3 ciazach juz i w dwoch zaszlam w pierwszym cyklu staran a trzecia ciaza w 2 cyklu staran...ale widzisz cos za cos:/
Zbyt piekne...

No ja bede wam kibicowac bo ja czekam za odpowiedzia, i wtedy bede wiedziala od kiedy sie staramy wiec narazie wam tylko towarzysze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
julia0903 rozumiem - to coś musiałam pominąć, przepraszam...
Spokojnie, ja z córeczką w brzuszku brałam ślub i jak najbardziej również była zaplanowana, wiec tutaj nawet nie przeszła mi taka myśl przez głowę :) Ale napewno wszystko bedzie ok

Archea niemasz za co przepraszac;-)
Ja czekam za odpowiedzia wyjazdu do dani...jak mi sie uda to pod koniec roku zaczniemy sie starac jak nie uda sie to od razu:-)

Dzień dobry :-) witam się z pracy w piątkowy ranek :-)za 7 godzin i 38 minut - weekend :-D:-D:-D:-D

Tabasia Iwo imię Alicja jest przepiękne :-) razem z moim K już dawno je wybraliśmy :-):tak::tak::tak::tak: jest takie dziewczęce i takie słodkie :-):-):-)

Julia moje krwawienia od razu jakieś takie czerwone :eek: wieczorem troszkę poleciało i chwilowo ustało. pewnie powoli się rozkręci ;-);-)

Witam w ten piekny dzien.
Wczoraj juz myslalam ze chociaz kilka dni bedzie chlodniej, ale widze ze sloneczko jednak nie daje za wygrana.

Ja szykuje sie powoli do wyjazdu, co prawda mam jeszcze dzis klientke ale przy okazji auto umyje, zrobie ostatnie zakupy. Mlody pojechal do babci wiec spokoj w glowie.

Trzymam kciuki mam nadzieje ze jak wroce w niedziele to II kreseczek bedzie co najmniej 2 razy tyle hihi.

Milego weekendu kobiety!

Witam się i ja:)
Anula1988 i Shawty mi tez pasuje nawet ze inofolic nie ma smaku przynajmniej pije sie wode:) - wazne zeby dzialal:) dzien drugi z inofolikiem :)
Jilia0903, Archea - a ja mam tylko slub cywilny ze skromnym przyjeciem - poprostu chcielismy (na poczatku to w ogole sami chcielismy tylko ze swiadkami ale rodzice by sie obrazili - i tak moi jeszcze nie moga przelknac ze koscielnego nie bylo i wielkiego przyjecia - u nas jeszcze co niektorzy zle patrza jak koscielnego nie ma dla nich to zaden slub ten cywilny:)) a koscielny chcemy wziac ale chcialabym razem z chrzcinami:) jak juz dzidzi bedzie - tak to prawnie wszystko nam przysluguje jako malzenstwu wiec sie nie spieszymy :) wiadomo ksieza to nie pochwalaja takiego zycia ale u nas na szczescie sa bardziej wyrozumiali nizco niektorzy ludzie:)
chociaz czasami mysle sobie ze moze gdyby byl ten koscielny to wtedy by sie udalo... no ale potem mysle ze uczucie ktore nas laczy chyba bardziej sie liczy...

Malena - szkoda no ale wazne ze sie w koncu wyjasnilo - gorzej jakby czekac dluzej i i tak by z tego nic nie wyszlo - to teraz nowy cykl - nowa nadzieja jak u mnie trzymam kciuki za ten cykl:):):)

Rurka, AsiaSzw :) oby II jak najwiecej oby:)

Watpliwosci ja tez narazie tylko imiona wybieram:)

dziewczyny też mam czasami doła i jak tu wejde to mi przechodzi wystarczy ze poczytam wasze posty jak sie wzajemnie wspieracie :)

reklama
Do góry