reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tabasia no boje sie tego dochodzenia do siebie ale nie chcesz wiedziec ile ja dochodzilam do siebie po porodzie silami natury. Niektore dolegliwosci odzywaja sie do dzis a 14 lattttt minelllllooooo ;-) bedzie co ma byc. Wazne ze dzidziol w brzuszku :-D

Motylku kochany jak tam u was. Kiedy masz tego kardiologa??

Milgocka GRATULACJE :))! aż sama po Twoich wpisach nie widze nastepnego cyklu bez inofolicu :)

Niestety w tym cyklu już wiem że się nie udało - przyszła dzisiaj @ i utwierdziła mnie w tym że mam cykl 28dni - jestem 2 miesiace po odstawieniu tabletek anty i teraz już wiem ze nic sie nie zmieniło z cykli przed nimi, ale to że sie nie udało to sie nawet nie dziwie - zaczelismy tak niesmiale juz pod sam koniec i nie wdrazajac sie (bo w sumie łatwo pewnie bedzie) myślałam ze a nuż widelec się zachaczy :) wiec od teraz już nie popuszcze ale tak jak już mówicie - postaram się bez spinki, musze się jakoś uspokoic :)

Córeczka ma 4 latka wiec przydałoby się rodzenstwo - już sama prosi więc nawet gdybym nie chciała to wyboru nie mam a mąż marzy przynajmniej o trójce :)) Jeśli tylko Bóg da hehe :)

Każde II kreseczki jakie wychodza u Was rzeczywiście traktuje się prawie jak swoje - niesamowicie cieszą :-)

Aha - prosiłabym o dopisanie mnie do listy staraczek na sierpień - dziś 30.07 pierwszy dzień miesiączki - cykl 28 dni - określam jeśli by sie przydało do wypisania daty przy moim nicku :)

Wybaczcie bo czytam i czytam odnośnie całego cyklu - jak to dokładnie wypada - kiedy najlepiej się przytulać co by najbardziej trafic w odpowiednie dni? Jeśli mniej wiecej króciutko ktos by mógł mi to przedstawic.

Aschlee no to trzymam mocno kciuki&&&&&

Archea witam i jutro z rana zaktualizuje liste;-)
Co twoich pytsn to nieodpowiem bo niewiem,ale jesli chcesz wiedziec w przyblizeniu to wez poszukaj kalkulator dni plodnych nakresli ci troszke;-) wiadomo ze tylko z obserwacji organizmu mozna zobaczyc kiedy owolka jest ale ja korzystam z kalkulatora hihi

Rurka prosze ladnie daj znac...mam do niej numer to chyba jutro napisze jej sms ze myslimy o niej i niech daje znac nam;-)

Kurcze Rurka czekamy z niecierpliwoscia!!
Archea jez mam dziecie czteroletnie ale on rodzenstwa nie chce :)) chociaz powoli widze pewien postep bo mam zainstalowanego asystenta ciazowego w telefonie i sam codziennie podglada jak dzidz sie rozwija :D
Asia nie ma reguly jedne dochodza szybko drugie nie. Wszystko sprawa indywidualna. Sluze pomoca jakbys o cos chciala zapytac :)

Zmykam na gore odpoczywac bom sie narobila fachowiec skonczyl podlogi i musielismy ogarnac.
Dpokojnen nocki. Do juterka.

reklama
Tabasia to napewno tak jak mówisz bedzie z coraz to wiekszym optymizmem podchodził do rodzeństwa :) aż sama w stosownym oczywiście momencie poszukam takiej aplikacji na telefon - świetna sprawa :))
Odnosnie kalkulatora to juz sobie tam wpisywałam i własciwie po 14 dc mi wychodziło - bo jako sama to nigdy nie czułam owulacji (chyba że nie przywiazywałam do tego takiej uwagi) ale w tym miesiacu chyba nie bede az tak wyszukiwac w moim organizmie tego dnia - zeby sie nie sprezac za bardzo :rofl2:

Miłego wypoczynku i wszystkim owocnej nocy zycze !! :tak:

Do góry