reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny masakrycznie sie mecze. Mokra jestem i prysznic 10 razy dziennie biore. Czuje sie poza tym dobrze. Tylko bardzo bardzo bola mnie piersi. Nie do wytrzymania. :-( i sa wielkie :-( to jedyne problemy. Serce chwilowo odpuscilo wiec jest ok.

współczuję tego bólu piersi :-( ja w ciąży nie jestem i tez mnie bolą (po zewn stronach), także wyobrażam sobie jak Cb muszą boleć :-(

ja cały czas myślę nad tym clo :sorry: naczytałam się tyle, że ciąże mnogie, że bez monitoringu to i tak bez sensu a tylko torbiele mogą powstać i zgłupiałam :-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Kasiu 11t juz :-)

Malena a badalas poziom prolaktyny? Mnie tak zawsze bolaly cycki az sie okazalo ze za wysoka prl mialam i jak wlaczyl leki to jak reka odjal.

Kochana no mi jakos szybko zlecialo hehe dopiero co testowalas a tu juz 11tydz ... to w moim postrzeganiu zaraz 20 a potem juz z gorki ;-)

No mi tez tak szybko leci. Super.
Kasiu moze na moja wada nie ma nic innego nie wiem. Z mlodym tez to bralam

Malena zrob prywatnie to jedno badanie. Tylko zastosuj sie do wytycznych bo wyjdzie falszywy wynik

Izpotin w ciazy czesto ske stosuje na skurcze i nadcisnienie. Pewnie jaknswojej powiem to mi przepisze albonkaze chwilke poczekac . Pewnie tez bez badan.
Asiula zobaczysz zaraz zleci koniec wakacji i polowkowe ;) a ty teraz te pierwsze gentyczne.

reklama
Moje Ekg bylo wystarczajace i historia choroby. Zreszta skierowanie na cc wiele wyjasnia. Pozatym nie ten wiek juz serce starsze 14 lat no nie :p

Do góry