reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam dziewczyny z samego rana :)
Ja nie wiem, co się ze mną dzieje, od paru dni chodzę taka senna, że wystarczy że siądę gdzieś na chwilę i zamknę oczy a już odpływam...:(

reklama
wczoraj byłam tak padnięta, że mi się pomyliło.... zaczynam 6 miesiąc, a przecież trymestr trzeci zaczyna się do 7 miesiąca.... przepraszam za zamieszanie :zawstydzona/y:

witam sie :)

Asiu kardiologa mamy na 21.08 bo tak doktor kazał sie zapisac.. tylko musze jeszcze skierowanie załatwic bo tak to trzeba by było płacic grube pieniadze..

pozdrawiam i zycze miłego dnia

a gdzie nasza Anula??

Hejjj.

Mychunia 6 miesiac tez jest powodem do gratulacji :-)

Motylku uuu to zalatwiaj koniecznie.
A anula siedzi cicho jak mysz pod miotla ;-)

U nas boska pogoda chmury i tylko 21 stopni wiec jak w raju. Ja krew juz dzis oddalam, sniadanie zjadlam teraz kawka i nogi na stol. Dzis nic nie robie :-)

oj ja też Asienko , w domku posprzatane , obiadu nie trza gotowac bo chłopa nie ma -wraca dopiero w nastepny piatek wiec bedzie lezenie cały dzien :)

O kurcze a co jego tyle nie ma. Ja ostatnio nie gotuje bo tak mi sie nie chce. Nigdy tak nie mialam :-( ale dzis tez nie gotuje bo jutro jedziemy na Mazury na wesele wiec zjem bulki :-D

Witajcie dziewczyny:):)
Nie mogłam nadążyć z czytaniem:)
Tinus22 i jak tam?
Malenia100 cos juz wiesz?
Archea tez zaczynam z inofolikiem:) trzeba sprobowac:)

Witam się z Wami wszystkimi jeszcze raz:)

reklama
Dzien dobry .... z kawka i ja sie melduje .... za oknem cos szaro ....

Mychunia wow Gratuluję 6 mc ;-) brzusio duży?

Asiu udanej imprezki i pysznego jedzonka :-)

Motylku milego lenistwa

Schwaty moze pogoda tak cie muli ...albo wiesz w nocy sie spi ;-)

Archea Witaj ...

Gabis, anulka,rurka hop hop ?

Do góry