reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malena rzevzywiscie gin przesmieazny ale tak na serio nie wolno brac lekow stymulujacych bez monitoringu mozes tym zrobic sobie tylko kuku.
Miss bralam siofor

reklama
Malena wszystko to naprawde bardzo dziwne, poszlas sie dowiedziec na czym stoisz, a tu nic nie wiesz :confused2:ja bym rano na bete zapychala ;-)

Witajcie dziewczyny :)
Jakiś dłuższy czas temu podczytywałam Was i tylko zazdrościłam, że już się staracie o dzidziusia i o te wszystkie emocje, które przezywacie - nareszcie dołączam do Was i oficjalnie z mężem od aktualnego cyklu również staramy się o drugiego maluszka :)) :-)
Za 4-5 dni powinna przyjść @, której oczywiście bardzo nie chce :) Trzymajcie proszę kciuki i bardzo chętnie zaczne się udzielać - może pomożecie mi choć troszke przejść ten ciężki okres, bo wkoncu rzadko za pierwszym razem świadomie się udaje :)

Oczywiście również za Was wszystkie trzymam bardzo mocno kciuki !!! :)

Archea witaj :tak:

ja dziś pobudka z mężem o 4.30, bo o 7 mam autobus do urzędu pracy. potem jak usnę mogłabym nie słyszeć budzika, bo rano mi się najlepiej śpi jak męża do roboty wyprawie :-D

Hejo :-)

Archea
Witaj &&&& trzymam;-)

Kasikz
O o tym leku to nie slyszalam. Ale tego pewnie pelno jest. Juz dzisiaj powinien mi moj folik przyjsc :-D tylko nie wiem czy wywolac sobie okres i brac od poczatku cyklu czy nic nie brac procz inofoliku i metforminy i czekac na rozwoj wydarzen jak gin mowil..... jak myslisz?:-)

Malena
Ifziesz na bete?:-)

Witajcie dziewczyny:) cześć Archea, może powiesz nam coś więcej o sobie ;)
Ja mam dziś jakiś cieżki dzień, cholernie spać mi się chce...oczy same się zamykają :(

Shawty
Ja mam dzis to samo. Chyba po calym tygodniu wstawania o 5 rano +upaly. Bo ostatni tydzien mialam labe i wstawalam przed 7 :-D milego dzionka w pracy. Kiedy urlopik? Moj dopiero 15 sierpnia:-\

W ogole moje dziecko sie wczoraj mylo ze mna a zawsze z tatem bo ja w pracy jestem. Wczoraj wyciagnelam go z wanny a ten zaczal swirowac bo przeciez by nie przezyl jakby jakirjs glupoty nie wymyslil i przez te zabawy stracilam kawaleczek jezyka o_O tak mi przywalil glowa e brode ze obie odgryzlam z tylu kawaleczek. Az sie poplakala ba poryczalam tak bolalo. Alr na wieczor bylo ok ale dzisiaj to masakra procz tego ze ciut seplenie to ciagle rana ocieram o zeba. Ktory mi sie uszczerbil :-\ chyba musze go wyslac do przedszkola bo mu brakuje dyscypliny. Nikogo sie nie slucha i widze ze juz za dlugo w domu siedzi. Calkiem inaczej sie zachowuje jak sie wyszaleje w przedszkolu a tak to istny diabelek ;-)

Ostatnia edycja:
U mnie się nie szykuje urlop póki co. Tego mojego K. muszę gnębić o bodajże wyjazd 3 dniowy..ale znając życie powie mi coś na zasadzie "gdzie tam jeszcze do 15 sierpnia"...:(
Ja cały tydzień wstaje o 4,50..:(

Shawty
Lo matko to niby 10 minut tylko ale doliczajac drzemke to sie robi 20 minut wczesniej. Ja nie pojade chyba nad morze bo finansowo nie wyrobimy. Remont zrzera wszystko a juz mialam zabookowane.... no nic moze wlasnie sie uda gdzies choc na 3 dni pojechac. 14 sierpnia mamy 5 rocznice slubu :-)

reklama
Mnie się marzy jechać do Zakopanego bodajże na 3 dni..Ale nie wiem co z tym moim draniem, bo on będzie najbardziej marudził :(
Muszę go zacząć powoli urabiać na wyjazd..:(

Do góry