reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasikz
O :-) to jestes moja nadzieja :-) a co bralas? Metformax? Bo metformax 500 mg na mnie n dzialal i dali mi glucophage 750 mg i te dwa leki to metformina :-) ja wlasnie sie naczytalam ze to myo cos tam swietne efekty daje w polaczeniu z metformina wiec ja tez bede pelna nadzieiii!!:-) clo metformina i inofolik.... moze sie uda

reklama
missiiss to będzie mój "pierwszy raz" z clo :-p też się właśnie zdziwiłam, że 2 tabletki dziennie :eek: tak od razu :eek:
póki co czekam na @ bo jakoś jej jeszcze nie ma. fajny facet z tego gina ale chyba tak pracuje tylko żeby pracować. przepisał mi to clo - mam brać od 5 dnia,a czytałam że jakiś monitoring trzeba prowadzić, a on po prostu kazał mi brać i przyjść za jakiś czas :eek::sorry::sorry: już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. brać czy nie brać o ot jest pytanie???:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
na wywołanie tej wstrętnej @ też mi nie dał nic i teraz tak czekaj Bóg wie do kiedy :confused2:

Malena
Moze nie dal na wywolanie malpy bo moze mysli ze jeszcze sie moze cos okazac? Cos wspominal jakie masz endometrium? Grube cienkie? Mowiil cos ze niedlugo bedziesz miala okres? Cos na temat pecherzykow na jajnikach ci mowil? Czy sa np jajniki powiekszone? A co do monitoringu moj tez mowil zeby nie przylazic i raz nie poszlam a pozniej sama polazlam bo chcialam potwierdzic czy jest owu czy nie ;-):p jezeli sie boisz to wez 1 tabletke. W niczym ci to nie zaszkodzi. Ja clo bralam duzo razy i przyznam ze przy 2 tabletkach strasznie przez te 5 dni jajniki mnie bolaly a owu i tak nie mialam. Wiec teraz jak bede bralaato jedna tabletke przy 3 podejsciu w tym roku. Bedzie dobrze :-)

missiiss sęk w tym, że on nic nie powiedział :-D:-D:-D:-D:-D:-D teraz to już się śmieję z tego :-D zrobił usg i powiedział "no dobra", po czym usiadł przy swoim biurku a ja w tym czasie wycierałam brzuch. poszłam do lekarza w celu zasięgnięcia informacji, a w sumie to nadal nic nie wiem :-D:-D:-D:-D już tylko tyle, że się nie stresuję. test wyszedł negatywnie więc zostało mi czekać na @, tyle co mogę zrobić. no taki fajny facet a taki...sama nie wiem jak go nazwać...:no::no::no:

Manela
To ty mialas usg przez brzuch?????!!!!! No nie gadaj.... to w sumie chyba sie nie dziwie ze nic konkretnego nie widzial. Np ja mi we wczesnej ciazy gdy nie bylo widac jeszcze kropki mmialam powoekszone jajniki i grube endometrium. Przed okresem endometrium tez jest wieksze. Ja bym zrobila za tydzien test albo na weekend. A sprobuj teraz kilka dni moze zmierzyc sobie tempke. To tez cos podpowie chocby to czy to pierwsza czy druga faza cyklu.

malena... przez brzuch...:szok: to jasne ze nic nie zobaczył....

shawty... sorki ale tak patrzę na ten twój avatar... jesteś bardzo ładną dziewczyną :tak:

reklama
Do góry