reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hihih dobry pomysl :D
ja nie lubie po prostu jak ludzi w konia robią te apteki i koszą jak za zboże :p szok ze w aptece ponad 60 zl za 30 saszetek :O a na necie ponad 60 zl i dwa opakowania .. eh dupki .. :p

ja pierwszy raz tez tutaj w niemczech zamowilam inofem i za 30 saszetek placilam 23 euro :O a wczoraj P. mi zamowil z internetowej niemieckiej apteki jedno opakowanie za 10.75e wzielam dwa opakowania juz na zapas po 30 saszetek i wyszlo z przesylka 26 euro !!

za niewiedze placi sie podwojnie :wściekła/y:dlatego jestem fanem aptek internetowych i rankingow cenowych hihihih :p

Ja większość rzeczy kupuje przez Internet bo jest zwyczajnie taniej, aczkolwiek co do Inofolicu to nie spotkałam się z opakowaniem z 30 saszetkami :(

U mnie 67zł za 20 saszetek to nawet nie na cały miesiąc masakra... :) tez bede zamawiac przez neta:) to tak jak z innymi rzeczami - dla przykładu: szydełkuje sobie i 100g kordonka u nas w sklepie ponad 20zl a w necie 5zł...

no właśnie widze że coś w Polsce ciężko dostać 30 saszetek .. jak juz na allegro są od razu dwie paczki po 30 za 100zl prawie :O
ja pije dwie saszetki dziennie bo tak nasze Ciężarówki z forum braly i im sie udalo wiec musialabym 3 opakowania miesiecznie kupowac ..
podejrzewam że teraz jest szal na inofolic dlatego takie ceny .. za 2-3 lata pewnie opakowanie bedzie za 15-20 zl ;p no ale sprobuje wszystkiego co moze pomoc ..

w ogole to cos nasze Brzuchatki nam poznikaly !! HAAALLLOOOO DZIEWCZYNKI CO U WAS??

No ja również pije dwie saszetki dziennie i zaczęłam już drugie opakowanie...Troche drogo, no ale jeśli faktycznie przynosi efekty to dlaczego nie :)

No dziewczynki to zamawiajcie ;-) ale powiem wam ze u mnie bynajmniej w aptekach to nie ma inofoliku. .tyle co ja aptek zwiedzilam i wszędzie brak ... raz mi sie udalo w zeszlym cyklu dostac a teraz jak dalej chciała m brać to juz nie bylo w tej jednej i w pozostałych 6 tez wiec na luz dalam ...

reklama
Do góry