reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl) III 2015 Kasikz (12cykl)

Starające się: 13

LIPIEC
AnnaMaria89 - @ 22.07

babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07
Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
yesenia - @
6.08
anula88 - @ 9.08

majdaczek14 - @
10.08
shawty19 - @ 16.08
julia0903 - @ 20.08

POCZEKALNIA
jołasia ,Dominika89

Ostatnia edycja:
Tabasia u mnie beta ponad 50zł to troche dla mnie koszt jeśli wyjdzie że jednak nie i zaraz po tym dostane @ (będę żałowała że nie poczekałam dłużej) więc wolę poczekać jeszcze te kilka dni i jak bede w ciąży to wydaje mi się że wtedy test pokaże II. Daje sobie tydzień jeśli do tego czasu nie dostanę @ to zrobie test a z kolei jeśli nadal będzie I po tym czasie to wtedy tą betę zrobię - bo jak do tygodnia nie dostanę @ to już jakaś u mnie anomalia będzie :) nigdy tak nie było więc jeśli nie ciąża to będę musiała zrobić badania hormonalne....

Jeśli się teraz nie uda to i tak cieszę się że już nie czytam forów tylko również uczestnicze:) od razu fajnie się poczułam jak odpowiadacie na moje posty:) bo o staraniu się wie tylko mój mąż (nie chce sie tym chwalić narazie) a wiadomo jak to z facetami - udaje że wszystko gra i nie nakreca sie tak jak ja :) czuje ze jak nie teraz to za miesiac i w nastepne bede probowac dalej (tzn nie sama tylko z mezem heh - tyle ze on nie lubi takich szczegółów typu - kochaj się ze mna dzis bo mam owulacje :) nie lubi sie nakrecac, wiem (bo go juz znam troche) ze tak samo mu zalezy jak mi ale on tak jakby ma inne podejscie "kiedys sie uda" - a ja już bym chciala:) bedziemy walczyć :)

Najpierw sie poprostu nie zabezpieczalismy potem jeszcze dodatkowo (przepraszam ze w ten sposob) "do konca" teraz juz konkretnie - daje sobie czas do konca roku - i potem robie badania hormonalne i badania nasienia a potem zobaczymy...

Julia0903 - dopisz do staraczek :) chyba ze tu trzeba spelniac jakies kryteria jeszcze.

Jeszcze mam takie jedno pytanie - czy ogólnie brak miesiaczki moze byc spowodowane jakąś infekcją? bo czuje ze mi "tam" ciągle cieplo... i ogolnie moja szyjka macicy miękka, wosoko i zamknieta...

Z facetami (niektórymi) tak już jest. Mój jest podobnego pokroju ;) Oczywiście, dzidziusia by chciał, ale nie lubi czegoś takiego jak 'dzisiaj musimy się poprzytulać bo jest owulka'..dlatego w sumie takie rzeczy trzymam dla siebie...a że i tak dość często się przytulamy, przeważnie trafiamy w odpowiedni termin ;)

Tabasia - gratulacje, Kochana! Ciesze się, jakby te dwie krechy były moje, naprawdę!:-D:tak::-)
malena - :***** Kiedyś nam się musi udać...
Tinuś - trzymam kciuki,
Anna Maria - witaj!

Ja w ramach leczenia chandry oglądam z M. "Kapuśniaczek" i wcięłam lody orzechowe. Brzuch cały czas boli, więc @ pewnie przylezie na samym początku urlopu...

Miłego wieczoru !

AnnaMaria89 oczywiscie ze trzeba spelniac kryteria;):-) trzeba sie wspierac:):) nie no oczywiscie ze cie wpisze ale musisz mi podac date @ to jedyne kryterium;p;p
Co do twojego pytania to wydaje mi sie ze zadna infekcja niezaburza @,jednak zycze ci II kreseczek:):)
powtorz test moze za 2 dni z rana:)

Lilimarlene a na kiedy masz @? bo moze bylo jeszcze za wczesnie na test ??

Coś czuje ze @ dostane dzis w nocy albo jutro rano (jutro na dodatek moje imieniny:/) - tak czuje... i sie boje troche bo teraz nic nie boli - a zawsze mnie przed @ bolalo (i zawsze wiedzialam kiedy dostane) a teraz boje sie ze jak dostane to bedzie bardzo bolalo po tym opoznieniu:/

Lilimarlene a na kiedy masz @? bo moze bylo jeszcze za wczesnie na test ??

Kurcze, no właśnie sama juz nie wiem... Planowo miała być ok. 30.7, ale wydaje mi się, że przez wyjazd przyspieszyła mi się owulacja o jakieś 2-3 dni. A brzuch tak mnie boli, jakbym miała @ dostac zaraz, ale zawsze najpierw jest plamienie, a jeszcze go nie ma...

reklama
Lili jesli planowo masz mniej wiecej 30.07 dostac, nawet jesli owu byla szybciej to wydaje mi sie tescioch za wczesnie, i moze jednak jest jakas szansa:) wyobraz sobie ze mi beta niewyszla jak bylam w ciazy z corka a robilam jak jakis tydzien przed @...a co dopiero test!!

Do góry